Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ GRAND PRIX


Ένα χρυσό μετάλλιο και δύο 5ες θέσεις για τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ στην Ευρωπαϊκή πρόκριση για το European Grand Prix......
Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ συμμετείχε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση στην Ευρωπαϊκή πρόκριση για το πανευρωπαϊκό Grand Prix που θα γίνει στην Ρουμανία με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία +68 κιλά Νεανίδων όπου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου Βλάχου- Τριανταφυλλακη Αναστασία . Αθλήτρια του συλλόγου μια εβδομάδα πριν βρίσκονταν στην Κορέα με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Επίσης έχει προκριθεί και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 κερδίζοντας σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό μετάλλια. Τις 2 5ες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου μετά από πολύ δυνατούς αγώνες η Ανδρωνη Δήμητρα κερδίζοντας πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες χάνοντας στον τρίτο αγώνα οριακά αν και μικρότερη στην κατηγορία. Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Γεωργιτση Αριστοτέλη όπου και αυτός αν και μικρότερος στην κατηγορία του κατέκτησε την 5η θέση. Πολύ καλές εμφανίσεις και χάνοντας στον πόντο πραγματοποιησαν οι αθλητές μας Στραβοδημου Μαρία-Ελένη, Γεωργιτση Σπυριδούλα, Σταματη Μαρία, Σταμάτης Χρηστος, Κασκαούτης Γιώργος, Σπυρόπουλος Απόστολος και Κουμουδη Ιφιγένεια δείχνοντας ότι κάτι καλό γίνεται για το μέλλον της ομάδας. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ Με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο είναι ο μοναδικός σύλλογος της πόλης όπου συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με αρκετούς αθλητές του να διακρίνονται όλα αυτά τα χρόνια. Ο σύλλογος από το 1989 είναι ο μοναδικός σύλλογος του νομού μας με αθλητές στην εθνική ομάδα κάθε χρόνο.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν στην πόλη μας. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους. Ο σύλλογος μας βρίσκεται Στραβωνος 2 στο Αγρίνιο και προσκαλούμε τους μικρούς αθλητές να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο