Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Καραγκούνη είχε ο Δήμαρχος Θέρμου.

 


πηγή: facebook Δήμαρχου Θέρμου

Σε συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης μετέφερε παρουσία και του δημάρχου Θέρμου κ. Σπυρίδωνος Κωνσταντάρα το αίτημα του δήμου Θέρμου για ένταξη δύο γηπέδων 5Χ5 προϋπολογισμού 260.000€  στις Κοινότητες Αγίας Σοφίας και Σιταραλώνων δήμου Θέρμου.


Να σημειωθεί ότι το γήπεδο στην Κοινότητα Αγίας Σοφίας προϋπολογισμού 130.000 ευρώ θα κατασκευαστεί εντός του χώρου της παιδικής κατασκήνωσης και θα βοηθήσει στην έγκαιρη λειτουργία της.
Το γήπεδο στην Κοινότητα Σιταραλώνων  προυπολογισμού 130.000 ευρώ ήταν αίτημα του τοπικού Συλλόγου και του Κοινοτικού Συμβουλίου και θα ονοματοδοτηθεί προς τιμήν του Αθλητή Φωτίου Λ. Γαλανογιώργου που χάθηκε πολύ νέος.
Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Βρούτση και τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό κο Καραγκούνη  για την ένταξη και χρηματοδότηση των δύο έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο