Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ


      Ο ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ και ένα μήνα στέλνει "ραβασάκια" σε 190.000 αγρότες σε όλη τη χώρα και σε εκατοντάδες στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας μας να επιστρέψουμε ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά που λάβαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τα οποία ο Οργανισμός επικαλείται «λάθος».
Την ίδια ώρα που μας οφείλονται χρήματα, που το 40% των επιδοτήσεων περικόπτονται, την ώρα που μας τσακίζει η ακρίβεια, το υψηλό κόστος παραγωγής και γενικότερα, τώρα μας ζητάνε και τα ...  ρέστα.
Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί για τους οποίους ο Οργανισμός απαιτεί επιστροφές μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από 500 έως και 4.000 ευρώ, την ώρα μάλιστα που τους οφείλονται και οι ενισχύσεις της προηγούμενης περιόδου!
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία.
Καλούμε κάθε παραγωγό και κτηνοτρόφο, να έρθει σε επαφή με την ΟΑΣ και τους Αγροτικούς Συλλόγους, ώστε οργανωμένα και δυναμικά να διεκδικήσουμε να μην επιστραφούν πίσω ούτε ένα ευρώ από τις πενιχρές επιδοτήσεις.


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο