Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «υπηρέτησε» επί πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια....

Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δεύτερη συνεχή θητεία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Ξεχώριζε για την αγάπη και τον οραματισμό του για την Αιγιάλεια και την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων και στη δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και μετά για την Αιγιάλεια, αλλά και την Αχαΐα, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα σχέδια και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ο ίδιος το είχε φανταστεί. Είμαστε όμως σίγουροι, ότι υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του έργου του.

Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο