Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο Σταδίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο της παράταξης Τραπεζιώτη

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΑΔΙΟΥ

Η Παράταξή μας «ΑΓΡΙΝΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ» πρωτίστως εκφράζει  ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Γιώργου ΠΑΠΑΗΛΙΑ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα  το οποίο συνέβη στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.....

 

Επίσης εκφράζουμε τις ευχές μας  για την ταχεία ανάρρωση  και αποκατάσταση της υγείας της 13χρονης μαθήτριας που τραυματίστηκε σοβαρά από ΙΧΕ που διέσχιζε την οδό Κοσμά Αιτωλού (Ε.Ο. που διέρχεται μέσα από την Κοινότητα Καινούργιου).

Πρόκειται για δύο σημεία  (κόμβος Σταδίου και Ε.Ο. Κοσμά Αιτωλού)  υψηλής επικινδυνότητας και δυστυχώς συχνών τροχαίων ατυχημάτων ενώ για πολλά χρόνια τώρα εκκρεμεί το αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής  για λήψη μέτρων  και παρεμβάσεων προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση και να αρθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων στα σημεία αυτά.  

Στη συνέχεια της κινητοποίησης  για τη λήψη μέτρων στο τμήμα της Ε.Ο. Κοσμά Αιτωλού που διέρχεται μέσα από την Κοινότητα Καινουργίου  και με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στον κόμβο Σταδίου που στοίχισε τη ζωή σε ένα νέο συντοπίτη μας, η Δημοτική μας  Παράταξη  «ΑΓΡΙΝΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ»  αναλαμβάνει την πρωτοβουλία  και ΚΑΛΕΙ τους τοπικούς συλλόγους Μοτοσικλετιστών, Φίλων του αυτοκινήτου και όλους τους φορείς του Δήμου μας να συντονιστούν και να οργανώσουν από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στον κόμβο Σταδίου, τον πιο επικίνδυνο κόμβο της Ε.Ο. στο Αγρίνιο,  ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση  προς τους αρμόδιους φορείς  για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στο σημείο  και λήψη και άλλων μέτρων άρσης της επικινδυνότητας  σε μια εποχή μάλιστα που στο Δήμο μας κατασκευάζονται  συνεχώς κυκλικοί κόμβοι  χωρίς μάλιστα,  για κάποιους από αυτούς, να υπάρχει  αναγκαιότητα δημιουργίας τους. 

Αγρίνιο, 21/10/2024

Για τη Δημοτική Παράταξη

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ »

Δημήτρης ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

Δικηγόρος, π. Δήμαρχος Θεστιέων

Παναγιώτης ΜΥΖΗΘΡΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτρης Κουρουμπλής , Δημοτικός Σύμβουλος

Αριστείδης ΤΖΙΟΒΑΣ, ιατρός

Μισιέλ ΜΑΡΖΙΓΙΕ, ιατρός

Λεωνίδας ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ιατρός

Ανδρέας ΤΣΩΛΗΣ, π. Διοικητής Νοσοκομείου

1 σχόλιο:

  1. Καιρός ήταν...
    Άμεσα κατασκευή κόμβου, στρογγυλό,για να μήν θρηνήσουμε άλλα θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο