Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Συνέδριο ΚΕΔΕ: Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές συναντήσεις ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου.

 


     
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προσυνεδριακές συναντήσεις που πραγματοποιεί η ΚΕΔΕ ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο 7-9 Νοεμβρίου.
Πραγματοποιήθηκαν δύο διαδοχικές συναντήσεις, η πρώτη με τη συμμετοχή των αιρετών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και η δεύτερη με τη συμμετοχή των αιρετών Αττικής.

Οι θεματικές ενότητες της πρώτης  αφορούσαν την νησιωτική πολιτική και την πολιτική συνοχής, την τουριστική ανάπτυξη και το μεταναστευτικό- προσφυγικό.
Στη προσυνεδριακή συνάντηση των αιρετών της Αττικής οι θεματικές ενότητες αφορούσαν στην ενέργεια και το περιβάλλον, την πολιτική προστασία και την κλιματική κρίση καθώς επίσης και στη διαχείριση υδάτων και την κυκλική οικονομία.
Στην απογευματινή συνεδρίαση συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιας και ο Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβανιος 
Στο προεδρείο ήταν    Γεώργιος Μαρκόπουλος, (Δήμαρχος Γαλατσίου) και Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Αττικής, Γρηγόρης Κωνσταντελλος (Δημαρχος Βαρης Βούλας, Κορωπίου), Λαζαρος - Κυρίζογλου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ --Γιώργος Παπαναστασιου (Αντιπρόεδρος --ΚΕΔΕ-- Δήμαρχος Αγρινίου) και Χάρης Δούκας (Αθηναίων).
 





 








 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο