Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Είναι επικίνδυνη η αυλή του νηπιαγωγείου της πόλης του Αστακού;



      Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο, που πραγματικά θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει ώστε να γίνει πιο ασφαλές, για τους μικρούς μαθητές, το Νηπιαγωγείο της πόλης του Αστακού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μας γράφει ο αναγνώστης, καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, για να προστατευτούν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Αστακού, καθώς ο προαύλιος χώρος του σχολικού συγκροτήματος αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από χαλίκια.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Με αφορμή τη δημοσίευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση ύψους 9,58 εκατ. ευρώ για την σχολική στέγη σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, και τη δυνατότητα που αυτή δίνει, ώστε να εκσυγχρονίσουν τις κτιριακές τους εγκαταστάσεις τους τα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας, θα ήθελα να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες και το κείμενο με τον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου του Αστακού.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το προαύλιο είναι στρωμένο με χαλίκια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία παγίδα για τον τραυματισμό των μικρών μαθητών. 
Εύχομαι αυτά τα λίγα λόγια μαζί με τις φωτογραφίες να αφυπνίσουν τους αρμόδιους ώστε οι μικροί μαθητές και μαθήτριες να χαίρονται το σχολείο τους πιο όμορφο και ασφαλές από ποτέ!! 







 

3 σχόλια:

  1. Ντροπή στους κυβερνώντες του δήμου τόσα χρόνια αυτή η εγκατάλειψη..,..πιστεύω να υπάρξει κάποια ευαισθητοποίηση.....γιατί αυτός είναι χώρος ούτε για ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που να δειτε το Δημητρουκειο στο Καραισκακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αλλά είναι πολλά χρόνια έτσι κ από άλλες δημοτικές αρχές που πέρασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο