Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Λαθραίο καπνό εντόπισε η ΑΑΔΕ σε αποθήκη του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Βρέθηκε και αλκοόλ


Εκτεταμένοι έλεγχοι διενεργήθηκαν στα τελωνεία της χώρας κατά το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακίνησης προϊόντων......

Σε έλεγχο στον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου της γραμμής Βόνιτσας – Αθήνας στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου, με τη βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή “King”, βρέθηκε σαν ασυνόδευτο και κατασχέθηκε ένα δέμα με 6.5 kg χύμα λεπτοκομμένου καπνού. Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 1.425€.

Ακόμη, η Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων (ΕΛΥΤ) Αττικής από έλεγχο που πραγματοποίησε στους χώρους της αποθήκης του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, στο σταθμό Κηφισού Αττικής, αναφορικά με τα διακινούμενα ασυνόδευτα δέματα και αποσκευές, εντόπισε και κατάσχεσε λαθραία διακινηθείσα ποσότητα καπνικών προϊόντων βάρους περίπου 50 kg.

Επιπλέον πραγματοποίησαν έλεγχο στους χώρους της αποθήκης του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο σταθμό του Κηφισού Αττικής, αναφορικά με τα διακινούμενα ασυνόδευτα δέματα και αποσκευές.

Εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε ποσότητα περίπου 30 lt αλκοολούχου υγρού.

φωτο αρχείου

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο