Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης σε δομές της Πάτρας


Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και των δράσεων αλληλεγγύης, η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα»- Σπ. Σκιαδαρέσης με αφορμή την 17η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας επισκέφθηκε δομές της Πάτρας όπου και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης......

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον κ. Σκιαδαρέση, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα, όπου παρέδωσαν για τα φιλοξενούμενα παιδιά είδη ρουχισμού, υποδήματα και επιτραπέζια παιχνίδια. Στη διάρκεια της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας του Σκαγιοπουλείου, Κλαίρη Τζιωμάκη και τις κοινωνικές λειτουργούς, Σοφία Ραυτακοπούλου και Φωτενή Μπέση για τη λειτουργία της δομής και τις ανάγκες που υπάρχουν. Τον κ. Σκιαδαρέση συνόδεψαν ο περιφερειακός σύμβουλος, Φ. Αδαμόπουλος, ο γραμματέας της παράταξης, Θ. Πυρρής και τα μέλη, Χαρά Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Έλενα Παπατσίρου και Νέλλη Πεφάνη.

Αντίστοιχα, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου «Φωτεινό Αστέρι», παραδίδοντας στον πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού, Χρήστο Σπηλιόπουλο σχολικά είδη για μαθητές άπορων οικογενειών της Δυτικής Ελλάδος, ενώ ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συλλόγου και τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν και σε βασικά είδη. Μαζί με τον κ. Σκιαδαρέση ήταν οι, Φ. Αδαμόπουλος, Θ. Πυρρής, Κ. Γιαννόπουλος, Ελ. Παπατσίρου, Γ. Γκλαβάς και Σ. Πιστεύος.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων δήλωσε πως «με όλες μας τις δυνάμεις προσπαθούμε να στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία, στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και κυρίως, τα παιδιά, τα οποία εισπράττουν με πιο οδυνηρό τρόπο τις δυσκολίες της ζωής. Η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές, αλλά και τους εθελοντικούς οργανισμούς που παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας για όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Η παράταξη ευχαριστεί θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και προσέφεραν είδη για τις δράσεις της και συγκεκριμένα, τα βιβλιοπωλεία «Κουρδιστό Πορτοκάλι», «Ροδόπουλος», «Γωνιά του Βιβλίου», «Μείλιχος», τα s/m «Σκλαβενίτης», τον πρόεδρο του ΙΜΠ, ιατρό- γυναικολόγο, Κυρηναίο Παπαδημάτο, τα στελέχη και τα μέλη της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», αλλά και όλους τους φίλους και συμπολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο