Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ. 696 - αριθμός φύλλου Δ), ''Επανακαθορισμός Οριογραμμών Αιγιαλού, Παραλίας στη θέση «Από Κάμπινγκ Ιόνιο έως Ξενοδοχείο Θεσμός»''. Το πρώτο και απαραίτητο βήμα για την τουριστική αναπτυξιακή προοπτική.

 

paralia paliovarka mytikas arxontoxori 18102024
 
Ημερομηνία 18/10/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι στις 16 Οκτωβρίου 2024, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ. 696 - αριθμός φύλλου Δ), ''Επανακαθορισμός Οριογραμμών Αιγιαλού, Παραλίας στη θέση «Από Κάμπινγκ Ιόνιο έως Ξενοδοχείο Θεσμός»'', κατόπιν αίτησης του Δήμου Ξηρομέρου και σχετικής εκπονηθείσας μελέτης κτηματογράφησης που συνόδευε την αίτηση.....
Πρόκειται για μία πάρα πολλή σημαντική εξέλιξη, το πρώτο και απαραίτητο βήμα για να επακολουθήσει η αξιοποίηση της μοναδικής ομορφιάς παραλίας 3,5 χιλιομέτρων της Παλιόβαρκας, η οποία βρίσκεται στην Δ.Ε. Αλυζίας, εντός ορίων των Κοινοτήτων Αρχοντοχωρίου και Μύτικα.
Πλέον μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη, δύναται να συνταχθεί η πράξη αναλογισμού λόγω ρυμοτομίας και να διανοιχθεί η παραλιακή οδός.
Η τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξη της συγκεκριμένης παραλίας 3,5 χιλιομέτρων, αφορά όχι μόνο την Δ.Ε. Αλυζίας αλλά όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη όλου του Δήμου.
Συνεχίζουμε και αλλάζουμε κάθε μέρα τον τόπο μας, με όραμα, με στόχους, με πολλή δουλειά, με προσπάθεια, με αποτέλεσμα.
 
Επισυνάπτεται το ΦΕΚ.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο