Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 22ος Άκτιος Δρόμος. Δείτε πολλές φώτο

 


Ολοκληρωθηκε το πρωί της Κυριακής 13.10 ο 22ος Ακτιος Δρόμος που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Ακτιου Βόνιτσας......

Να σημειώσουμε εδώ ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στους εθελοντές, συλλόγους αλλά και ιδιώτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχει επιτυχία ο ημιμαραθωνιος.

Κλεινοντας να αναφέρουμε ότι στον τερματισμό του αγώνα μαθητές του Γενικού Λυκείου της Βόνιτσας μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές τους κ.κ. Ασπρογέρακα, καθηγητή Χημείας και Μπουρσινού, καθηγήτρια Μαθηματικών, πουλούσαν χειροποίητα σαπούνια δικιάς τους παραγωγής, προσελκυοντας το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομενων.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα τα αναρτήσουμε όταν γίνουν γνωστά αναλυτικά.

Απολαύστε πολλές φώτο από την φίλη μας Λίλη Καπώνη.



akarnanikanea

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας !!
    Ο αρμόδιος της ολης διοργανωσης πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα .....Ο Πανελλήνιος διασυρμός που δημιούργησε δεν έχει μεγεθος ....Λυπούμαστε πάρα πολύ .....

    Τωρα , εσεις ''xiromeronews.blogspot.com'' , απλά κάνατε μια αντιγραφή κειμένου και αναρτήσατε ...Δεν εισασταν εκει , να τα λέμε κ αυτα , για να διαπίστωσετε αυτην την ''μεγαλη επιτυχία'' που γραφετε !! Αν είσασταν εκει θα γραφατε '' μεγαλη αποτυχία''... !! Εμείς ειμασταν εκει κατα τυχη και μιας κ έχουμε μια κάποια αντίληψη , αντιληφθηκαμε και ακουσαμε και ειδαμε πολλά !!
    Η...διοργανωση , ηταν για το ρέμα και το βαθύ ποτάμι ! Τίποτα , απολύτως τίποτα , δεν ηταν σωστό .Πολύ συνοπτικα :
    1) Υπήρχε κοστος συμμετοχης 10 ευρω για τους ντόπιους !!!Ανήκουστο αυτο !! Για τους απο Αθηνα , Πάτρα, Θεσσαλονικη κλπ το κοστος ηταν μηδενικο . Δωρεαν διαμονη , διατροφη και μετακίνηση (ειδάλλως δεν θα έρχονταν κανείς) . Την στιγμή που ολοι οι Αγωνες τέτοιου επιπέδου , γινονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , με δωρεαν συμμετοχη σε ολη την Ελλάδα . Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τον λόγο , ουτε έδωσαν εξηγηση σε ερωτημα μας . Και δεν έδιναν ουτε και απόδειξη !! Απαραδεκτο !! Απλά εδιναν (οι ντόπιοι μονο ΠΆΝΤΑ ΕΤΣΙ ?) 10 ευρω και έπαιρναν ενα χαρτάκι ( το νουμερο αγωνα) σε μεγεθος Α3 !! Και τους βλέπαμε να αναρωτιούνται, ΚΟΙΤΏΝΤΑς ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ : '' Τωρα εγω έδωσα 10 ευρω κ πήρα αυτο ??"'' . Τραγικό !!

    2)Δεν υπήρχε ηλεκτρονικη χρονομέτρηση !!!!! Και στους αγωνες του Σαββάτου , αλλα και της Κυριακης , η καταγραφη των τερματισαντων γίνονταν....δια βοης(!!!) , απο 2 ατομα , τα οποία κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μαζέψουν τα ασυμμαζευτα , αλλα εις μάτην !!! Οτι να ναι κυριολεκτικα ....( Κάντε το εξης απλό αναζητείστε τα αποτελέσματα και ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ...γραψτε μας εδω μέσα )!!!
    3)Το πρωι της Κυριακης , 2 λεωφορεια ηταν να μεταφερουν τους συμμετεχοντες στην εκκίνηση στο Ακτιο ...ΜΑΝΤΈΨΤΕ : Ουτε καν εμφανίστηκαν !!!Οι δρομεις πήγαιναν με ο,τι ευρισκαν ( αγροτικά , ιχ , δικα τους μεσα κλπ )
    4)Στον τερματισμο των συμμετεχόντων , δεν τους περίμενε καμμία αξιόλογη υποδοχη...ουτε χειροκροτήματα , ουτε ενθάρρυνσεις , τιποτα ...
    Οι δεν βραβεύσεις...απερίγραπτες απλά ....Ο,τι ναναι ....Μόλις ανέβαιναν στο βάθρο οι νικητες, τους κατέβαζαν, διοτι διαπιστώνονταν οτι ''έγινε λάθος''......).Ηταν να βραβευσουν και 3 γυναίκες του Δημου Ακτίου - Βόνιτσας που έτρεξαν ...δεν βραβευτηκαν όμως ποτέ ( Γιατι ???Αραγε δεν συμμετείχαν γυναίκες απο τον Δημο??) .Ουτε και τις άλλες ηλικιακες κατηγορίες βράβευσαν ( Γιατι??? )....Βραβευσαν μονο 3 (τους πρώτους) δημοτες αντρες που έτρεξαν ...Η βράβευσεις αποτελούνταν απο μεταλλιο για τους 3...κυπελο μονο στον πρωτο και μια ( και καλά πάπυρος!!!!!!!!) βεβαιωση συμμετέχοντα , που αλλο όνομα έγραφε και σε άλλον δίνονταν !!!!!!!
    Αποτέλεσμα των βραβεύσεων που δεν έγιναν(αραγε γιατι ?? ) , ηταν να περισσέψουν τα κύπελα και τα μετάλλια .....Και τι τα έκαναν ?? :: Αυτοβραβεύτηκαν (χαχαχαχα ) μεταξύ τους οι ΄΄διοργανωτες του αγωνα '' , ο αντιδημαρχος (Βασιλακος) , ο Δήμαρχος και άλλοι ''αρμόδιοι'' ...
    Το γεγονός οτι ο - λιγοστός κοσμος- φωναζε και γιουχάριζε , τους άφηνε παντελώς , ξεδιάντροπα , ασυγκινητους , αταραχους !!!!Γελούσαν κιόλας !!!!!!
    Θα μπορούσαμε να γραψουμε πάρα πολλά ....αλλα τι φταίτε κι εσεις ???

    Ελπίζουμε οι ''αρμόδιοι'' να απομακρύνθηκαν ηδη, την ιδια μερα ...ειναι παντελώς ακατάλληλοι ....διοτι , για να παραιτήθηκαν απο μόνοι τους , με τοση αναισθησια που εντοπίσαμε να έχουν , δεν πιστευουμε οτι το έπραξαν μονοι τους ........

    Λυπούμαστε πολύ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο