Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

100 χρόνια ΤΕΕ, σχεδιάζουμε την Ελλάδα του Αύριο.

 


     Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), στο πλαίσιο εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυσή του,  έχει οργανώσει και υλοποιεί, σε όλη την Ελλάδα, καμπάνια με τίτλο «100 χρόνια ΤΕΕ: Εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε».
Η καμπάνια, η οποία ξεκίνησε στις 29 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου,  «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα όπου το Τεχνικό Επιμελητήριο έχει δυναμική και σημαντική παρουσία μέσω των 17 Περιφερειακών Τμημάτων του και των Νομαρχιακών Επιτροπών, με σκοπό την ανάδειξη του συνολικού έργου του και της ουσιαστικής προσφοράς του στην τοπική κοινωνία. Με μια σειρά τοπικών δράσεων που ολοκληρώθηκαν και των επετειακών εκδηλώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα τον τελευταίο έναν αιώνα στην πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας καθώς και στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της, με έμφαση στην ανθεκτικότητα, σήμερα και αύριο.
Η καμπάνια πραγματοποιείται με την ενεργή συμμετοχή όλων των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.
Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ , που θα πραγματοποιηθεί , την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, και ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Πάνου Σούλου 11, Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο