Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ : Χωρίς σχόλιο…


Ημερομηνία 31.8.2023

Δελτίο τύπου.

Χωρίς σχόλιο…

Κύριε Πανταζή όλα αυτά που με πολύ κόπο γράψατε, αφορούν επακριβώς την πενταετία 2014-2019. Τα ζήσαμε και τα θυμόμαστε και εσείς τα υπηρετήσατε, γι αυτό και τα γράψατε τόσο τέλεια και με τόση ακρίβεια......

Συμφωνούμε σε ένα που γράφετε. Τώρα έχετε διαφορετικό υποψήφιο Δήμαρχο, που τότε προλόγιζε τον Δήμαρχο της πενταετίας 2014 – 2019, με τον οποίο τώρα είστε συνυποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν ξεχνά κανένας βέβαια ότι το 2014 – 2019  υπήρξατε το alter ego του πρώην Δημάρχου κ. Γαλούνη. Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, ασκούσατε διοίκηση από χώρα της Αφρικής.

Όπως γνωρίζουν όλοι οι δημότες, το δίδυμο Γαλούνη – Πανταζή, παρέδωσε έναν καταχρεωμένο Δήμο Ξηρομέρου, έτοιμο για το Παρατηρητήριο και αυτό δεν πρόκειται οι πολίτες να το ξαναεπιτρέψουν να συμβεί.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

 

Διαβάστε το κείμενο του κ. Πανταζή όπως δημοσιεύεται:

 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από αυτούς που πορεύονται με τα χρήματα των δημοτών και φτιάχνουν περιουσίες...

Αυτή τη φορά ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από φιγούρες με καρφιτσωμένα χαμόγελα, από χτυπήματα στη πλάτη, ψεύτικες αγκαλιές,τσάμικους χορούς,ταξίματα για θέσεις εργασίας δίμηνα και τρίμηνα που ποτέ δεν ευδοκιμούν, κοροϊδία και «στιχομυθίες» μιας άλλης εποχής από εκείνους που αποσκοπούν στην επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης

 Αυτή τη φορά ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τους  «μετρ» των απευθείας αναθέσεων που πορεύονται με τα χρήματα των δημοτών και φτιάχνουν περιουσίες, από εκείνους που το μόνο τους μέλημα είναι η διχόνοια και να διοικήσουν για να εκδικηθούν αυτούς που δε μπορούσαν πριν.

Οι δημότες πρέπει να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, τι τους έλεγαν; τι τους έταζαν; να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα δικαιούνται,να δώσουν τέλος στις εκκατομυρίων ευρώ απευθείας αναθέσεις των λασπολόγων, να πουν ΟΧΙ σε αυτούς που κονομάνε εις βάρος τους,να μη δεχτούν αλλά ψέματα,να εμπιστευτούν το Δήμο σε άξια και τίμια χέρια όπου θα βασιλεύει η Δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται κάθε μορφή ασυδοσίας.

Τώρα είναι η ώρα να τελειώσει το παραμύθι και να γραφτεί ιστορία για ένα καλύτερο μέλλον !!!!! Θα πρέπει επιτέλους να μπει τάξη, οι γειτονιές να είναι προσβάσιμες,οι πλατείες και τα πάρκα λειτουργικά δίχως σπασμένα παγκάκια και λάμπες χωρίς ρεύμα, οι δρόμοι χωρίς λακούβες, τα πεζοδρόμιά για τους πολίτες και όχι χώροι στάθμευσης δικύκλων, τα σκουπίδια να μην είναι βουνά,η ηχορύπανση να μην υπάρχει, τα σχολεία να λειτουργούν σε Ευρωπαϊκά επίπεδα, να δημιουργηθούν χώροι ανάπαυσης ηλικιωμένων.

Να υπάρξει συνεχές και πόσιμο νερό σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες σε κόστος λογικό και όχι απαγορευτικό. Τα λιμάνια να γίνουν τουριστικά και προσβάσιμα όχι αποχετεύσεις που είναι σήμερα. Οι παραλίες να είναι προσβάσιμες, η αγροτική οδοποιία παντού. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις να ανακαινιστούν να φτιαχτούν καινούργιες και να λειτουργούν όπως προβλέπεται. Τα μικρά παιδιά να έχουν επιτέλους πρόσβαση σε παιδικές χαρές.

 Να έρθουν πραγματικές επενδύσεις στον τόπο και όχι λόγια του αέρα σε μια προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων, να λειτουργήσει επιτέλους η αγορά ώστε οι νέοι να μπορούν να μείνουν και να δραστηριοποιούνται στον τόπο τους - να δοθούν κίνητρα ώστε να δουν τις ευκαιρίες. Πόσοι νέοι έφυγαν από τον τόπο μας τα τελευταία 5χρόνια και πόσοι επέστεψαν; Γιατί να γίνεται αυτό;

Να σκεφτούν καλά οι πολίτες, να μην υποκύψουν σε λεζάντες προεκλογικά σποτάκια και βίντεο με χαιρετούρες και ψεύτικα χαμόγελα, αυτά τα έχουν συναντήσει και τα είδαν τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και πάντα εις βάρος των πολιτών χρεώνοντας τα ταμεία του δήμου, ακόμη το παραμύθι ζούμε και περιμένουμε τα κότερα στο Πλατυγιαλι.

 Τόσα πολλά υποσχέθηκαν που τα ξέχασαν και οι ίδιοι. Μίλησαν και υποσχέθηκαν κρουαζιερόπλοια, κότερα, κρυστάλλινα νερά,κρεμαστούς κήπους, θέσεις εργασίας και άλλα πολλά που όλα είναι καταγεγραμμένα αλλά αντί αυτών καλλιέργησαν τις απευθείας αναθέσεις, τις ψεύτικες μελέτες και έραψαν μεγάλες τσέπες που γεμίζουν από ψεύτικα τιμολόγια υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων,προμηθευτών, μελετητών και άλλων της μεγάλης παρέας των δήθεν…

 Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος για το καλό  του τόπου μας. Αυτή τη φορά υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο κύριος Αλέξανδρος Σάββας ένας ανώτατος δικαστικός με πλούσιο ενεργητικό γνωστό σε όλους, τώρα είναι η ευκαιρία το Ξηρόμερο να έχει Δήμαρχο που πραγματικά θα υπερασπιστεί και θα προστατεύσει τα συμφέροντα των δημοτών και τα χρήματα τους δίχως λεζάντες και δήθεν φιγούρες.

 Μονόδρομος σήμερα για όλους μας και εμέ η συμπόρευση με το έντιμο, καθαρό, αξιόλογο και ήπιων τόνο άνθρωπο ανώτατο δικαστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  ΣΑΒΒΑ για την πολιτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία μας

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Τριανταφυλάκη νομίζουν ότι ο λαός του ξηρομέρου και ειδικά του Αστακού ξεχνά .Μα για τόσο ξεχασιάριδες μας περνούν πως είμαστε λοιπάμε πραγματικά. Ποιο πολύ λυπάμε τον κύριο Σάββα που έμπλεξε με λάθος ανθρώπους για να μην πω τίποτε άλλο ποιό χονδρό!!!! ΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο