Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή του Ι. Χρόνη για τη χρηματοδότηση αγροτικής οδοποιίας ύψους 999.409,78 ευρώ.


     Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Χρόνης Ιωάννης, με θέμα τη χρηματοδότηση στο έργο του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, ύψους 999.409,78 ευρώ, για την αγροτική οδοποιία Χρυσοβίτσα-Βαλόστρατο.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει:

   Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για τη στήριξη που υπήρξε, για την χρηματοδότηση ύψους 999.409,78 ευρώ, του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, για το έργο αγροτικής οδοποιίας Χρυσοβίτσα-Βαλόστρατο. Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας. 
Επιθυμώ να ευχαριστήσω για την αμέριστη στήριξη τον πρ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Σπήλιο Λιβανό, τον διευθυντή του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον κ. Καραπάνο Νικόλαο,  τον  Γενικό Γραμματέα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο,  τον κ. Ψωμιάδη Κωστή και τον κ. Παυσανία Αγρέβη.  
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, τον συντοπίτη μας μηχανικό κ. Δημήτριο Κίσσα, για την σύνταξη της μελέτης, τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Βάσση, την ειδική συνεργάτη του Δήμου Ξηρομέρου κα. Κούση Νέλλη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, και τους Προέδρους των παρακάτω κοινοτήτων: Βασιλόπουλου κ. Πετρονικολό Παναγιώτη, Μαχαιράς κ. Μπαρμπαρούση Γεώργιο, Μπαμπίνης κ. Ζαρκαδούλα Θεόδωρο, Σκουρτούς κ. Στάμο Τζογάνη, και Προδρόμου κ. Παπούλια Δημήτριο για την κατάθεση αιτήματος στον Δήμο Ξηρομέρου για την σύνταξη σχετικής μελέτης για την συγκεκριμένη αγροτική οδός. 

Για εμένα προσωπικά το έργο αυτό αποτελεί ένα όνειρο, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το οποίο δυστυχώς καθυστέρησε υπερβολικά. Με το όνειρο σιγά σιγά να γίνετε πράξη, με πρώτο βήμα την ανακοίνωση της χρηματοδότησης, ξεκινά η πορεία προς την τελική υλοποίησή του.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αποτελεί χρέος όλων μας, να προσθέσουμε ο καθένας από τη θέση του, κάτι περισσότερο για την υλοποίηση του. 

Κλείνοντας το παρόν ευχαριστήριο, θέλω να θυμίσω σε όλους, ότι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του έργου, έγινε στη συνάντηση στις 13 Αυγούστου του 2021,  με τον διευθυντή του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον κ. Καραπάνο, η οποία και καταγράφηκε από μέσα ηλεκτρονικής πληροφόρησης.(Δείτε εδώ).

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιάννη και ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας απλός πρόεδρος καί παλεύει για το χωριό τού μπράβο τού. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι από την Χρυσοβίτσα τι έχουν κάνει για το χωριό τούς 8 χρόνια ο Κ. Γεωργουλας 12 ο Ι. Ζορμπάς να μας πούνε τι έχουν κάνει να μας δώσουν και αυτοί το κίνητρο για πιο λόγο να τούς ψηφισουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προεδραρα είσαι δύναμη ο καλύτερος πρόεδρος σε όλο τον Δήμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο