Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

2021 ο θάνατος 30χρονης εγκύου. - 2019 συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση του ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.

 “Θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο 
ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: 
ανόητο, άδικο και κακό;”

Βολταίρος (1694-1778)


       Το 2021 συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου στην Κατούνα, με την τόσο άδικη απώλεια μίας νέας κοπέλας. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει ότι, ο «εντελώς λάθος τρόπος» που λειτουργεί το σύστημα υγείας στη χώρα, είναι αυτό που είχε ως αποτέλεσμα τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης εγκύου.

Ας πάμε πίσω δύο χρόνια με μία άλλη συγκλονιστική περίπτωση, αυτή που ο Θωμάς Κουδούνας μίλησε για τις τραγικές ώρες που έχασε τον πατέρα του. 

Η ομιλία με την βιωματική εμπειρία του κ. Κουδούνα είχε πραγματοποιηθεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν πραγματοποιήσει οι κάτοικοι της Κατούνας έξω από το Κέντρο Υγείας του χωριού, με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου. (Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα)

 Δείτε το βίντεο πριν από δύο χρόνια:




10 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικος ο κυριος Κουδούνας.Πολυ σωστα τα ειπε. Ξεσηκωθειτε παιδια εκει ,παλι και παλι και παλι.Μην δεχτειτε το χτυπημα στην πλατη απο κανεναν.Οχι οπου φτωχος κι η μοιρα του οχι μην το δεχεστε.Το οφείλετε σε αυτους που εφυγαν το οφείλετε στον εαυτο σας που ζείτε στην ανασφαλεια.Ειμαι κι εγω απο το Ξηρομερο και εχουμε περασει μαυρο Πασχα απο αυτο που συνεβει εκει.Δεν εχει σημασια που δεν ξεραμε το κοριτσι δεν εχει σημασια αν ειμαστε απο κοντινο χωριο .Σημασία εχει να πολεμήσετε για το δικιο σας δε σας αξιζει αυτο που περνατε.Βγαλτε φωνη μεγαλη οχι αλλα συλλυπητηρια οχι αλλο κριμα ειστε ανθρωποι φορολογουμενοι πολιτες ,Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορά που συμβαίνει ένα γεγονός κακό εδώ σ αυτό το χωριό μπαίνουν μπροστά για να προβληθουν για ακόμα μια φορά αλλά αυτοί που φωνάζουν για λίγη δημοσιότητα είναι η ίδιοι που οποίος πολιτικος έρχεται είναι αυτοί που τους παιρνουν αγκαλιές και τους βαράνε στην πλατη αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισως εσεις που ζειτε εκει να τα ξερετε καλυτερα τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια η δημοσια υγεια εχει πεθανει προ πολλου.δυστυχως τα δημοσια νοσοκομεια πασχουν χρονια τωρα κ ποσο μαλλον τα κεντρα υγειας.ας μην κοροιδευομαστε.δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για τον άδικο χαμό της νεαρής εγκύου.Κουραγιο και δύναμη στον σύζυγό της.Ολοι αυτοί που διαμαρτύρονται για το κέντρο υγείας διψούν για δημοσιότητα, βέβαια.Ειναι αυτοί που στήριξαν και τον Βουλευτή που έταξε την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 95% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην Αλυζία όταν το 12 έκλεισε το κέντρο υγείας
      ΟΙ Αλύζιοι ψήφισαν τοτε ΠΑΣΟΚ κ Ν.Δ.
      Και μετά μιλάμε για συλλογική κοινωνικότητα.

      Διαγραφή
  8. Πάντως ένας Βουλευτής,που αν δεν κάνω λάθος εκλέχτηκε πρώτος αυτή τη φορά, έταξε πως το εν λόγω κέντρο υγείας θα λειτουργεί επί 24 ωρου βάσεως.Βεβαια νόμιζε ότι θα γίνει και Υπουργός,έτσι έλεγε δεξιά αριστερά.Τελικα δεν έπεσε μέσα.Παντως Βουλευτής εκλέχτηκε και θα εκλέγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο