Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Αναζωογόνησης Ξηρομέρου : Απλά πώς να το κάνουμε , δεν μπορούνε οι άνθρωποι .!!!!



Όχι δεν ευθύνεται γι αυτές τις εικόνες στα Βλυζιανά η δημοτική αρχή.....

Απλά πώς να το κάνουμε , δεν μπορούνε οι άνθρωποι .!!!!
Και το θέμα δεν είναι προσωπικό , αλλά καθαρά πολιτικό  και η ευθύνη είναι ολάκαιρη  του Δήμαρχου, με την πολιτική που χάραξε στον τομέα  της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας .!!!!
Ο κόσμος το χει  τούμπανο και ο Δήμαρχος κρυφό καμάρι .!!!!
Ο Δήμος βρωμάει απ άκρου εις άκρον και μια φωνή απόγνωσης έρχεται από παντού από τους πολίτες .
Εμάς ασφαλώς μας κάλεσαν, να πάμε μέσα στο καταμεσήμερο και φαίνεται από τις φωτογραφίες και τον ίσκιο ότι είναι ντάλα μεσημέρι , κάποιοι πολίτες οι οποίοι μάλιστα μας δήλωσαν ευθαρσώς,  πως δεν μας είχαν στηρίξει στις εκλογές ,αλλά αυτό για εμάς  δεν είχε καμία σημασία και όταν μας μίλησαν για εικόνες εγκατάλειψης , στην αρχή πιστεύαμε , ότι ίσως υπερέβαλαν ,αλλά όταν αντικρίσαμε το θέαμα , σε αντίθεση με την ομορφιά από τις καταπράσινες φτέρες παραπλεύρως του δρόμου  για Βλυζιανά   μείναμε άφωνοι .!!!
Ασφαλώς  για την αλγεινή κατάσταση της εγκατάλειψης  δεν έχει καμία ευθύνη ο Πρόεδρος των Βλυζιανών, αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος .
Και όταν οι άνθρωποι    δεν  μπορούνε, τότε παραιτούνται  ή παραμένουν και θαυμάζουν αυτές τις απείρου κάλλους εικόνες .!!!!
Θαυμαστά τα έργα σας κύριε Δήμαρχε .
Αστακός 10/6/2020
Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνησης Ξηρομέρου.








8 σχόλια:

  1. Καλά εσείς εκεί στην Αναζωογόνηση δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε και όπως σας περνούν τηλ για σκουπίδια πάρε και τα φωτογραφίζετε.Με ένα αυτοκίνητο πάρε η με δύο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια για τη σωστή αντιπολίτευση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάς ενοχλούν οι φωτογραφίες και όχι τα σκουπίδια μπεεέεεε ρδεμενος είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε 7,49 πηγαμε για τις φωτογραφιες με τεσερα αυτοκινιτα και για να αποδιξουμε σε εσενα το παπαγαλακη του τριαντφηλακη και των συριζεων αντιδημαρχων του ποσο ανοικανοι ειναι οχι μονο να εξασφαλησουν νερο για τους δημοτες αλλα ουτε να απομακρηνουν και την βρομα απο τα χωρια και τα εχουν αφηση στο ελεος της ιδιοληψιας των περι υδρησις υπηρεσιας καθαριοτητας και οταν την υδρυσουν εσυ δημοτη θα πλητωνης τα νταβατζιλικια τησ σκουπιδιαρας χωρις πρεσα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 11.44 έχω μια ερώτηση .
    Δεν με ενδιαφέρει το όνομά σου, αλλά θα ήθελα να μάθω σε ποιό σχολείο πήγες και ποιόν είχες δάσκαλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιδια κατασταση επικρατει και στον Κουβαρα, και ακομη χειροτερα,οι δρομοι μεσα στο χωριο εχουν κλεισει απο τα χορτα, κ εχουν ανοιξει κατι τεραστιες λακουβες που πλεον μονο με αγροτικο μπορεις να κινεισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στο ριβιο ιδια κατασταση και στον Αγιο Στεφανο που μονο με τρακτερ πρεπει να κινεισαι.Στη Παπαδατου μια απο τα ιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε για γέλια εκεί στην Αναζωογόνηση.Τραβα μανουλαμ να μαζέψεις παπαρούνες.Κουρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο