Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

«Να πάρουν δώρο Πάσχα και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ»


Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης καταγγέλλοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν εξήγγειλε την καταβολή δώρου Πάσχα για τους εργαζομένους στους ΟΤΑ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προάσπισης της Δημόσια Υγείας, εξαπολύει η ΠΟΠ – ΟΤΑ και σε ανακοίνωση της και σημειώνει:...

Τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουν την δική τους μάχη για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας με υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Καθαριότητα και οι Υγειονομικές υπηρεσίες, κοιμητήρια, Δημοτική Αστυνομία, ΚΕΠ, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Δημοτικά Ιατρεία κλπ.
Σε πολλούς Δήμους οι εργαζόμενοι δίνουν αυτή την μάχη χωρίς Είδη Ατομικής Προστασίας τα οποία μάλιστα θα έπρεπε λόγω της κατάστασης να επεκταθούν και πέρα από τα προβλεπόμενα.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την έκθεση στον κίνδυνο των εργαζόμενων στα απόβλητα, στα σκουπίδια αλλά και τις απολυμάνσεις, Δομές Υγείας και τις υπόλοιπες υπηρεσίες αιχμής.
Παρ’ όλα αυτά ο Πρωθυπουργός στο Διάγγελμά του ξέχασε τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και όχι μόνο δεν τους συμπεριέλαβε στις παροχές αλλά ούτε καν τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην δοκιμαζόμενη σήμερα κοινωνία.
Καλούμε τον Υπουργό αλλά και την ΚΕΔΕ να πάρουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και να συμπεριληφθούν στις παροχές που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.
Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν δώρο Πάσχα
Yπενθυμίζεται ότι  νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέχεια του χθεσινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού, είχε τονίσει ότι το δώρο Πάσχα θα το πάρουν στο Δημόσιο:
-Όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία (γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό κλπ)
-Εργαζόμενοι στον ΕΟΔΥ
-Στο ΕΚΑΒ και
-Στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
aftodioikisi

15 σχόλια:

  1. Την δουλειά σας κάνετε για αυτό σας προσλαβανε .Οι Υγειονομικοι πάνω από τους ανθρώπους που ασθενούν μέρα νύχτα.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να πάρουν δώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δουλειά σας κάνετε για αυτό σας προσλαβανε.Οι Υγειονομικοι πάνω από τους ανθρώπους που ασθενούν μέρα και νύχτα αυτοί να πάρουν δώρο .Ας πληρώνουν τους μισθούς κ συντάξεις κ χωρίς μείωση . Όλα τα κράτη καταρρέουν οικονομίκα ..κ εσείς την ΠΆΡΤΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΤΌΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΔΕΝ ΒΆΛΑΜΕ ΖΗΤΆΜΕ για την πάρτη μας ΔΏΡΑ.Ας έχουμε πάντα τους μισθούςκ τίς Συντάξεις μας ,Ας βοηθήσουμε όλοι να φύγει αυτή η κατάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας για την δύσκολη δουλειά που κάνει ο καθένας σας , Πάρτε μέτρα προστασίας .κ αφήστε τα δώρα .Η Ελλάδα χθές βγήκε στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΕΛΟ ΠΑΠΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡ Α
    ΔΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΛΥΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ.
    Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΟΙ ΟΔΟΚΟΘΑΡΙΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κουλης δεν ηταν που εδωξε 10000 γιατρους το 14 και αποριψε κ τις προσληψεις του συριζα. Ασε ππυ ελεγαν ιδιωτικη υγεια . Τωρα γινανε κουμουνιστες απ το φοβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσε και μένα μπάρμπα. Αθάνατοι ελληναραδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητε 10.35 .τη δουλεια μας κανουμε χωρις μεσα προστασιας και πιστευο την κανουμε καλα .μετα απο 20 χρονια στα σκουπιδια ειμαι στα 700 ευρω .δεν με λες και πλουσιο .θα μπορουσα βεβαια και εγω να πω για της επιδοτισεις που παιρνουν αρκετα ατομα χωρις να παραγουν εργο και ειναι στο καφενειο με τζωνη μαυρο φραπεδια μαλμπουρια και σταυροποδι,καλη μερα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν σου αρέσει προφανώς θα βρίσκεις και αλλού καλλίτερα οπότε μπορείς να παραιτηθείς.

      Διαγραφή
  9. Πριν ενα δυο μηνες η νδ ελεγε ιδιωτες στην υγεια οχι δημοσια πριν τον κοροναιο . Τωρα την κοπανησαν οι ιδιωτες και χεστηκαν πανω τους μηπως φυγουν οι ηλικιωμενοι και μετα τελος η νδ. Εσεις που σχολιαζετε εαν ελεγε προεκλογικα οτι θα τους δωσει δωρο θα φωναζατε. Ο φοβος φυλαει τα ερμα.ασε που βριζανε ολοι τους γιατρους στα δημοσια νοσοκομεια. Τωρα κλασ μεντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν επιστρεψουν τα προστατευτικα μετρα που τους δινει η πολιτεια και το επιδομα που παιρνουν καθε μηνα ναι τοτε να το παρουν αρκετα με εσας .τωρα σας ετσουξε η δημοσια υγεια; Οταν κανατε απεργια διαρκειας το γλεντουσατε που ο κοσμος κυκλοφορουσε με μασκες .τα ξεχασατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΥΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα δωσει στους δημους το ειπε ο υπουργος εχθες στο οpen.οταν τελειωσει η κριση με τον ιο θα συζητηθει το ποσο και συμφωνα με πηγη της ομοσπονδιας θα ειναι 800 ευρ καθε χριστουγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο