Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ αύριο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12.02.2020

             Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις 12 του μηνός Φεβρουαρίου  του έτους 2020 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 09.00 πμ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση  της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα στην έδρα του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010. 

1.-ΕΓΚΡΙΣΗ 1ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ "ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ (ΥΠΟ)ΦΑΚΕΛΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΓΙΑ ΤHΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»
2.-ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΝΕΑ (9) ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ 3Κ /2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΣΕΠ.......



Η συνεδρίαση αυτή θεωρείται κατεπείγουσα λόγω: 
Α.-ανάγκης έγκρισης του πρακτικού της προμήθειας μηχανημάτων έργου  ώστε να προχωρήσει η διαδικασία προμήθειας του ενός μηχανήματος καθώς και της εξέλιξης αυτής για το μέρος που κηρύσσεται άγονος ο διαγωνισμός.
Β.-αναγκαιότητας λήψης συμπληρωματικής απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού συμπληρωματικά της 3Κ/2018 Απόφασης για την Καθαριότητα τον Ηλεκτροφωτισμό και την Ύδρευση λόγω ημερομηνιών.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Ιωάννης Τριανταφυλλάκης
Δήμαρχος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
Α.ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
α) Εκ της πλειοψηφίας
1. Σωτήριος Γερόλυμος
2. Παναγιώτης Τζαχρήστας
3. Παναγιώτης Γκόλιας 
4. Ελευθέριος Μάντζαρης 

β) Εκ της μειοψηφίας 
1. Ερωτόκριτος Γαλούνης (μείζονα)
2. Στυλιανός Παπαναστάσης (ελάσσονα)

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
Εκ της πλειοψηφίας
1. Κων/νος Μπαμπούρης
2. Βασίλειος Πολύζος






12 σχόλια:

  1. Δεν σάς φτάνουν οι υπάλληλοι που έχει ο δήμος θα μας φορτώσετε και άλλους εννέα τεμπέληδες, βάλε τούς υπάρχοντες να δουλεύουν και να τηρούν τα ωράρια και μετά πάρε και άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς κρίνεις από τον εαυτό σου... Τεμπαλχανα του κέρατα.....

      Διαγραφή
  2. Και μετά θα λένε ότι είναι χρεωμένος ο Δήμος .
    Και στα αιτήματα των πολιτών για να πάνε στα χωράφια του θα λένε δεν έχουμε λεφτά .
    Είστε απερίγραπτοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς τους μισθούς αν ξέρεις έστω και λίγο τους πληρώνει το κράτος και όχι εσύ που προφανώς θα χρωστά κιόλας όπως σε κοβω

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και είσαι άσχετος. Όσοι διοριστούν με την προκήρυξη 3Κ/2018 πληρώνονται σου τα ανταποδοτικά τέλη και όχι από το κράτος. Μη γράφετε χωρίς να ξέρετε.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς μπετοβλακα κάτι θα ξέρω παραπάνω από εσένα.... Αλλά όσο ήσουν μέσα στο Δημαρχείο γιατί δεν τα έκανε καλά και τώρα γράφεις σχόλιακια;;;;; παρακαλώ να ανέβει...

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
    ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιον θα θέλει να βολεψει ο ξερολας αντιδήμαρχος που απέλυσε τους υπαλλήλους τις ενωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που σε ενημερώνω αλλά άλλος αντιδήμαρχος είναι υπεύθυνος για της προσλήψεις που δεν έχει έννοια να βολέψει κανέναν

      Διαγραφή
  5. Εκτός από την γραμματεία δημάρχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε τι γράφεις γιατί θα εκπλαγεις..... Και θα ψάξω να σε βρω να σου πω . Από κοντά τα βρισίδια..... Λασπολογοι..... Κρίνετε από τα κερατιάτικα του Γαλουνη..... Παρακαλώ να ανέβει.....

      Διαγραφή
  6. Κόψτε παροχές πρώτα που είναι πιο εύκολο, ειδικά αυτές του ΣΥΞ που πληρώνουμε ρεύμα για γεωτρήσεις ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε νερό αλλά σουρωρηρι ο αγωγός και ο αντιδήμαρχος με το δήμαρχο από πανηγύρι σε πανηγύρι να βγάζουν φωτό.
    Για τα πανηγύρια και τις πίτες σας βγάλαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο