Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Bαριά ποινή για τον 40χρονο παιδεραστή με το βανάκι, είχε βιάσει 15χρονο στην Ναύπακτο

     Βαριά χτύπησε η καμπάνα για τον 40χρονο Φίλιππο Λεβεντό, τον οποίο το δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
   Ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ” αυτοφώρω πριν από έναν χρόνο, όταν επιβίβαζε ένα 13χρονο παιδί στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να το αποπλανήσει.
   Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κήρυξε -ομόφωνα- ένοχο τον κατηγορούμενο για τον βιασμό και την αποπλάνηση μιας 14χρονης, τον βιασμό ενός 15χρονου και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου.
    Ο 40χρονος καταδικάστηκε και για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού.....



   Ο εισαγγελέας στην πρότασή του ζήτησε την επιβολή στον κατηγορούμενο και χρηματικής ποινής συνολικού ύψους 500.000 ευρώ για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και τη προσέλκυση ανηλίκου μέσω Διαδικτύου.
Στην απολογία του ο 40χρονος υποστήριξε πως με τη θέλησή τους βρεθήκαν μαζί του ερωτικά τα θύματα, ισχυρισμός που δεν έγινε αποδεκτός.

iefimerida.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο