Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δεν θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ο π. Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Σπύρος Λύτρας

Σπύρος Λύτρας: Αν και έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, δεν κατεβαίνω υποψήφιος.....

       Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος σε κάποιο συνδυασμό ανακοίνωσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Σπύρος Λύτρας. 
     Αυτό έγινε τόσο στο τελευταίο  Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια της συζητητής για το Τεχνικό Πρόγραμμα, όσο και σε απάντηση που έδωσε σε ανάρτηση του blog mytikaspress. 
    Συγκεκριμένα αναφέρει: "Σε ότι αφορά τώρα την υποψηφιότητά μου, σε ενημερώνω ότι ήδη έχω δεχτεί από πολλούς, όχι από μερικούς όπως λες, προτάσεις για συμμετοχή σε συνδυασμούς και όχι μόνο. Τις έχω απορρίψει φίλε μου και ξέρεις γιατί;............



      Διότι, δυστυχώς, στον τόπο μας είναι πολύ πολύ μικρό το ποσοστό των υπεύθυνων ενεργών πολιτών, με αποτέλεσμα η μικρή μειοψηφία των πληρωμένων και κατευθυνόμενων από το προσωπικό και μόνο συμφέρον ψηφοφόρων να επικρατεί της σιωπηρής πλειοψηφίας, η οποία παραμένει αδρανής και περιμένει έναν μεσσία να τη σώσει, τον οποίο όμως είναι έτοιμη και να κατασπαράξει μόλις κάποιοι ψιθυριστές των καφενείων τον δόσουν βορρά στο κουτσομπολιό "....... 
(http://mytikaspress.blogspot.gr/2014/01/15.html#comment-form.)

Μάλλον φεύγει απογοητευμένος.....  


http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. Και τωρα τι θα γινουμε χωρις ΣΠΥΡΟ ΛΥΤΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΝΆΓΚΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΣΠΥΡΟ ΛΥΤΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ! ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα του τι θα κάνουμε χωρίς ΣΠΥΡΟ ΛΥΤΡΑ φίλε 11.33 δεν ειναι και τόσο μεγάλο. Αυτό που μας απασχολεί ιδιαίτερα είναι πως θα απαλλαγούμε από κάτι τύπους σαν αυτούς που μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε πρώτα. Γιαυτό και ψάχνουμε και να είσαι σίγουρος ότι θα βρούμε κι άλλους σαν το Σπύρο το Λύτρα που ασφαλώς και είναι απώλεια για τον τόπο μας η απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος για δημοτικός σύμβούλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο