Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Νίκη για την Πρωτοπόρο Αναγέννηση Αστακού 4-0 το Αρχοντοχώρι

         Νέα νίκη για την πρωτοπόρο ομάδα της Αναγέννησης Αστακού, αυτή τη φορά επι της ομάδας του Αρχοντοχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας  (3ος Όμιλος) για την 12η αγωνιστική.  
      Η Αναγέννηση χωρίς πολύ καλή απόδοση κατάφερε να κερδίσει την αξιόμαχη ομάδα του Αρχοντοχωρίου με σκορ 4-0 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα
     Ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με πέναλτυ που κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Κοτρότσος θόδωρος στο 4ο λεπτό και  εκτέλεσε ο Σκουτέρης Οδυσσέας κάνοντας το 1-0........



     Στη συνέχεια είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν οπού δυο παίκτες της Αναγέννησης (ΤΑΦΑΝΙ ΠΕΡΙ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) τραυματίστηκαν στο κεφάλι ύστερα απο σύγκρουση και χρειάστηκε να κάνουν τρία ράμματα ο πρώτος και δεκατρία ο δεύτερος στο κεφάλι. 
     Ο Σταμούλης μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας γιατί το τραύμα του ήταν μεγάλο και βαθύ ενώ ο Πέρι συνέχισε το παιχνίδι και έκανε τα ράμματα στο τέλος του αγώνα. 
      Το μάτς συνεχίστηκε και η ομάδα του Αστακού κατάφερε να πετύχει άλλα τρια γκολ με τους Κοτρότσο θόδωρο Τριάντη Γιώργο και Σκουτέρη Οδυσσέα και διατηρήθηκε στην κορυφή της  βαθμολογίας. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κου Πάναγιωτόπουλου Δ. και των συνεργατων του.

      Η διοίκηση της Αναγέννησης εύχεται στο ποδοσφαιριστή της ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ  καλή θητεία μιας και παρουσιάζεται για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΤΑΦΑΝΙ ΟΛΣΙ - ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΑΡΣΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -  ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο