Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αγρίνιο: Με αρκετή συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ


             Με αρκετή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Αγρινίου με χαιρετισμούς από τα στελέχη της Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ και της ΠΑΣΥ, Τόλη Θύμιο και Κοτοπούλη Σπύρο αντίστοιχα.
        Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης που είχε πολύ κόσμο και παλμό (παρουσία και 7 τρακτέρ που έβαλαν αγρότες στην πλατεία) ήταν ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ο οποίος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να αποτρέψουν την λαίλαπα που έρχεται, όπως ανέφερε, αν συνταχτούν με τα ταξικά σωματεία......



      Ο κ. Ραμμόπουλος απέρριψε τις κατηγορίες προς το ΠΑΜΕ ότι εμποδίζει την ενότητα των απεργιών και των κινητοποιήσεων λέγοντας ότι οι ευρωπαϊκές προσπάθειες «δήθεν αριστερές ή δεξιές»  κατέληξαν στις ηγεσίες τύπου Ολάντ και Ραχόι, ενώ κινήματα όπως των Αγανακτισμένων δεν κατάφεραν τίποτε γιατί δεν εξέφραζαν την εργατική τάξη. 
      Παράλληλα υποστήριξε ότι η συνέχιση του αγώνα μπορεί να αποφέρει καρπούς αν η κατεύθυνση είναι σταθερά ταξική στην ανατροπή της εξουσίας της εργατικής τάξης.

φωτό από phototsamis www.phototsamis.gr/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο