Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΑΣ Αγρινίου, για συμβολαιακή καλλιέργεια κριθαριού


       Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. προτίθεται να προχωρήσει σε συμβολαιακή καλλιέργεια κριθαριού με παραγωγούς, για τη νέα καλλιεργητική περίοδο 2012-2013.
        Για πληροφορίες οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα εμπορίας και στα υποκαταστήματα της ΕΑΣ Αγρινίου.

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗς ΕΝΩΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ. ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Κ. ΓΑΛΟΥΝΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ( ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΓΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ, ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ?
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ Ο ΤΣΙΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο