Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Διπλό" του Παναιτωλικού στο Φωκικό


         Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Φωκικός, ο οποίος στην έδρα του είδε τον Παναιτωλικό να φεύγει με το τρίποντο (0-1). Οι Αγρινιώτες στέρησαν από τον αντίπαλο τους την παραμονή του στην κορυφή και παράλληλα τον έχουν πλέον συγκάτοικο στη βαθμολογία.
      Ο Στέλιος Σφακιανάκης πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι αν και ο Μπογκντάνοβιτς στο 11' παραλίγο να είχε ανοίξει εκείνος το σκορ, αλλά η μπάλα δεν το έκανε το χατίρι και χτύπησε στο δοκάρι.
       Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν κερδίσει τη μάχη του κέντρου και πίεζαν για το γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν στο 37' μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και σουτ του Σφακιανάκη....



     Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Καραγεωργίου έδειξε πως πρωταρχικός του στόχος ήταν η διατήρηση του 1-0. Οι γηπεδούχοι έδωσαν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, πίεσαν, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Τακίδη.

Φωκικός (Κρίστο Βαζέχα): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Λίτσος (63' λ.τ Παπαζούδης), Κωστόπουλος, Τετέ, Σκαρίμπας (46' Γκόμεζ), Ταμπάκης, Θέος (51' Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Μπουλούλης.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Αγκουάρο, Ιωάννου, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς (79' Γιάνεφ), Σφακιανάκης, Μύγας (68' Δάρλας), Κουτσοσπύρος, Φαβάλι (85' Πασάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο