Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Live η κινητοποίηση των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο

          Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κινητοποίηση των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο. Στο σημείο εισόδου- εξόδου της ιόνια Οδού είναι πάνω από  100 άτομα συγκεντρωμένα και αναμένεται σε λίγο να γίνουν κάποιοι χαιρετισμοί, αλλά και να ληφθούν αποφάσεις για την μορφή των κινητοποιήσεων.
          Στον κόμβο δεν υπάρχουν αγροτικά μηχανήματα  και δεν αποκλείεται να γίνει συμβολικός αποκλεισμός του κόμβου για λίγη ώρα, κάτι που θα αποφασιστεί σε λίγο...

ΔΕΙΤΕ
Δείτε live εικόνα

4 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς διεκδικούν οι αγρότες-κτηνοτρόφοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν το 2012 τους εβαζαν βιβλια εσοδων εξοδων δεν κουνιονταν φυλλο,μετα ομως τον ελεγχο των παρανομων επιδοτησεων των ελεγχο των ενωσεων ξαφνικα οι μεγαλοαγροτες αρχισαν να σκουζουν συμπαρασυροντας και τους μικρους.στο τελος θα σας γιουχαρει ο ιδιος ο λαος.Μην κλεινετε δρομους κλειστε εφοριες κανετε καταληψη σε τραπεζες,οι οποιες σας δουλευουν με την καρτα αγροτη αλλα εκει εχουν συμφεροντα οι μεγαλοαγροτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ;ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κοσμος εχει αρχισει και εξαγριωνεται μαζι τους....στο τελος θα φανε και ξυλο....εχω μια απορια ομως, γιατι δεν εμφανιζεται καποιος αρμοδιος, πχ αστυνομια, να τους μαζεψει γιατι το να κλεινεις το δρομο και να μην επιτρεπεις στον κοσμο να παει στη δουλεια του ειναι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο