Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση δημάρχου ΓΑΛΟΥΝΗ κατά της ΝΤΙΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδημότες/ Συνδημότισσες,
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου,
      Επειδή η Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προσπάθησε να πείσει τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι δεν κατηγορείται για κανένα αδίκημα, δεν θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορουμένου και ότι όλα αυτά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο είναι μυθεύματα του Δημάρχου, είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς και για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, να σας γνωρίσω τα εξής:

1.-Η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα στις 28/2/2017 θα καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορούμενου στο Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
•-Απιστία κατ’ εξακολούθηση 
•-Ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. Α.Β.Μ.: Β16/362 και Α.Β.Ω.: 976/2016/17-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου..........



2.-Επίσης στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ξανά η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα τη 01/03/2017 ενώπιων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου κατηγορούμενη για τις πράξεις:
•-Πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση
•-Ψευδή βεβαίωση κατ΄εξακολούθηση
Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. ΑΒΜ: Α16/990 και Α.Β.ΚΛ.:142/2016/4-10-2016 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

     Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για τα παραπάνω αδικήματα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης.
Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση των ανωτέρω στοιχείων, είμαστε στη διάθεσή σας. 

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος

9 σχόλια:

  1. Tις Δικεσου παραπομπες κ.Γαλουνη γιατι δεν τις αναφερης; Αλλα εχεις χαση τον αριθμο και τις ημεροχρονολογιες και οταν αυτες γινονται με δολιους τροπους περνης αναβολες.Γραψτα ολλα κ Γαλουνη για να εχουν πληρη εικονα οιδημοτες οπως ισχυρηζεσε και κοροναρης στο δημοτικο συμβουλιο <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα τ χάλια σ γαλουνη π εχεις τ θράσος κ μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Η ΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ "ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΕΞΩ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ"
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΚΕΣ [ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ] ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.[ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΤΑΤΕ ΑΠΕΥΘΥΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΨΤΕ ΤΟΝ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειώσατε κυρία Σαμαρά ..:
    Τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Κ.ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΤΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΣ...!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΝΤΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ, ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Η Κ.ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ,ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΞΕΣΤΟΛΙΣΤΟ,Η ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΔΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ!! ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σκατα κατηγορουν τα σκατα...ελεος!!!δεν υπαρχει κρατος να σας κλεισουν ολους μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η πρωτη θητεια Σαμαρα 2008, ηταν η πιο επιτυχημενη του θητεια..Η επομενη πετυχημενη θητεια ηταν αυτη του Σταικου.
    Κατα τ'αλλα αγαπητοι κ.Γαλουνη και κ.Κουμανδρακη, ειναι αποτυχημενες προσπαθειες και μαρασμος του Ξηρομερου... Λυπαμαι ιδιαιτερως καθως θαψατε και οι 2 το Ξηρομερο με τις επιλογες σας.
    Ο βιολογικος, οι λακουβες, η παραλια που βρωμαει, κι ολα τα δεινα του Αστακου, ας ειμαστε αντικειμενικοι, δεν εγιναν επι θητειας Γαλουνη, προυπηρχαν απλα, ουτε αυτος εκανε κατι για την επιλυση τους...
    Δεν μας αφορα ποιος φταιει και σε ποιο βαθμο, μας νοιαζει που μας θεωρειτε ηλιθιους και οτι εσεις μπροειτε να μας ξεγελασετε,... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαλουνη μιλας και εσυ....εχεις μεγαλο θρασος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο