Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ενισχύεται το μπλόκο στο «κόμβο Βρυσούλας» στη Βόνιτσα


 Ενισχύεται το μπλόκο  στο «κόμβο Βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας) όπου σήμερα  προχώρησαν σε νέο αποκλεισμό του δρόμου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ακτίου – Βόνιτσας, τον Αγροτικό Σύλλογο Κατούνας και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ξηρομέρου

 Την Τρίτη 31 Γενάρη θα προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό του δρόμου στο διάστημα 12 – 2. “Αντιστεκόμαστε στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ που μας εξοντώνει, σκορπώντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά και ερημώνει τα χωριά μας», καταλήγει η ανακοίνωση



3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ- ΜΑΙΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΣI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι, κλείστε τους δρόμους τώρα έτσι γατί γουστάρετε και για να ταλαιπωρείται ο υπολοιπος κόσμος..άλλωστε ειναι ¨νεκρή" περίοδος τώρα για την εργασία σας, δεν σας κοστίζει και τίποτα... ειλικρινά θα ήθελα να βγει κάποιος και να τραβάει με κάμερα έναν έναν από εσας, κάνοντας σας την ερώτηση "Τί ψηφίσες φίλε αγρότη στις προηγούμενες εκλογές;"
    Αλλά θα μου πεις, πότε σε αυτή τη χώρα σεβάστηκε ο ένας τον άλλον, όλοι την πάρτυ σας κοιτούσατε, ποιός θα φάει τα περισσότερα.
    Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που οι κακοί ξένοι μας ζήτησαν τον λογαριασμό από το φαγοπότι τόσων ετών (επιδοτήσεις που έγιναν τζιπάρες, mercedes και οι χορεύτριες στα κωλόμπαρα έγιναν πλούσιες)
    Κάντε τώρα αποκλεισμούς δρόμων... ξέρετε τι θα πάρετε στο τέλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο