Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Τροχαία ατυχήματα κοντά στα Καλύβια λόγω πάγου

Ο ισχυρός παγετός σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν και άλλες εκτροπές οχημάτων στην περιοχή του Αγρινίου.
“Τσουλήθρα” θύμιζε σήμερα ο δρόμος Αγρίνιο-Δοκίμι-Καλύβια, με οχήματα να βγαίνουν από τον δρόμο και σε δυο περιπτώσεις το πρωί υπήρχαν ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.....

Στη μια περίπτωση τζιπ  εκτράπηκε της πορείας του κοντά τον Πλάτανο Καλυβίων  και έπεσε σε αυλάκι, με τον οδηγό να βγαίνει σώος από το όχημα.
Στην δεύτερη περίπτωση, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω και σχεδόν την ίδια ώρα, σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων. Αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα με κατεύθυνση το Δοκίμι, εκτράπηκε της πορείας του λόγω πάγου και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης γυναίκα με κατεύθυνση τα Καλύβια. Και σε αυτήν την περίπτωση η επίπτωση περιορίστηκε σε υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν.
Αμέσως μετά στο ίδιο σημείο, άλλος οδηγός με Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε πέφτοντας σε μικρό αποχετευτικό αυλάκι.
Ο οδηγός βγήκε από την πίσω πόρτα του οχήματος με μικροτραυματισμό, ενώ στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ακόμη , σύμφωνα με το τοπικό blog kalyvia.gr στο ύψος του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου, λίγο μετά τον Πλάτανο, Ι.Χ. όχημα ολίσθησε και αυτό σε παγωμένα νερά, έκανε περιστροφές και ευτυχώς η οδηγός του κατάφερε και το ακινητοποίησε
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο