Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δύο γιατροί επί θητεία (Π.Ι. Κανδήλας και Π.Ι. Καστού) και μία αγροτικός ιατρός στο Κ.Υ. Μύτικα με βάση τα οριστικά αποτελέσματα. Δυστυχώς για το Π.Ι. Καλάμου δεν υπήρξε τοποθέτηση αγροτικού ιατρού.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 19.1 τα οριστικά αποτελέσματα της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα οριστικά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Κανδήλας έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Αποστολίδου Νίνα), στο Π.Ι. Καστού επίσης έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Πολύζου Αγγελική) και στο Κ.Υ. Μύτικα έρχεται αγροτική ιατρός, η κα Παπαθανασίου Γεωργία......

Πληροφορούμαστε ότι ήδη στο Κ.Υ. Μύτικα παρουσιάστηκε και υπηρετεί η μία αγροτική ιατρός από τις αιτήσεις του Ιουλίου του 2016.
Οι δύο γιατροί επί θητεία είναι πολύ σημαντικοί, γιατί μπορούν να έρθουν κατευθείαν και φυσικά μπορούν να κάνουν και εφημερίες. Και η αγροτική ιατρός είναι πολύ σημαντική.
Εφιστούμε τη προσοχή σε όλους τους αρμόδιους, ότι θέλουμε να δούμε τους γιατρούς να έρχονται στην περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας με τις πραγματικά απομονωμένες πέντε τοπικές κοινότητες και τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας και όχι να έχουμε μετακινήσεις.
Μην διανοηθεί κανείς να προσπαθήσει τέτοια κίνηση, δηλαδή να μετακινήσει τους γιατρούς αλλού. Το καλοκαίρι είναι εν όψη, εμείς ξέρουμε πως περάσαν τα προηγούμενα καλοκαίρια με το Κ.Υ. Μύτικα να υπολειτουργεί. Πρέπει το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει με πολύ περισσότερες εφημερίες από τις μόνο πέντε που κάνει σήμερα.
Μέχρι τώρα δεν είχαμε γιατρούς γιατί δεν δήλωναν το Κ.Υ. Μύτικα. Τώρα που το δηλώνουν μην αρχίσουν να μας τους παίρνουν γύρω - γύρω.
Δυστυχώς για το Π.Ι. Καλάμου δεν είχαμε τοποθέτηση αγροτικού ιατρού και νομίζουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα γι αυτό.

Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.
mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι από τον Κάλαμο έχετε αμελήσει να δηλώσετε στο Υπουργείο ότι στο Π.Ι. Καλάμου διατίθεται κατάλυμα. Στο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου δεν φαίνεται ο Κάλαμος (ο Καστός φαίνεται).
    Πως κάποιος γιατρός που ετοιμάζεται να δηλώσει αγροτικό ιατρείο θα το γνωρίζει αυτό αν δεν φαίνεται; Επίσης, επειδή γνωρίζω ότι εκτός από κατάλυμα δίνεται και πολλές άλλες παροχές, όλα θα πρέπει να φροντίσετε να φαίνονται επίσημα. Αντιγράψτε το παρακάτω link για να δείτε το έγγραφο.

    https://www.dropbox.com/s/ipszvgb80w8zcjh/%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%83%CE%B5%20%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82.13-9-2016.pdf?dl=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο