Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Παράπονα για τις εργασίες συντήρησης της ε.ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας (φωτο)

Σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς, η ασφαλτόστρωση στα επικίνδυνα σημεία όπου υπάρχουν λακκούβες στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, δεν γίνεται όπως θα έπρεπε, τουλάχιστον σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου αναπτύσσονται και ταχύτητες.
Οδηγός που επικοινώνησε με το agriniopress.gr αναφέρει πως τα συνεργεία που εργάζονταν σήμερα για την άρση της επικινδυνότητας στον δρόμο και συγκεκριμένα στην ευθεία στα Παλιάμπελα, “βάζανε πίσσα χωρίς προεργασία και χωρίς να την πατάνε με αποτελεσμα να  έχει διαλυθεί και όλο το οδόστρωμα να γεμίσει χαλίκια…”....

Δείτε σχετικές φωτογραφίες, από την τοποθέτηση ασφάλτου σε λακκούβες στην εθνική 


agriniopress

4 σχόλια:

  1. Κατσαπλιάδες!Επιβλέπων δεν υπάρχει από την περιφέρεια;θα αφήσουν βουναλάκια έτσι όπως το κάνουν με φτυάρι και τσουγκράνα. Μαζικά εξώδικα παιδιά και να ζητήσουμε απο 1000 ευρω αποζημιώσεις όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα...δεν γίνονται άνθρωποι τα όρνεα...και πάρτε και κάνα τηλέφωνο στην περιφέρεια στην τεχνική διεύθυνση για παράπονα καθε μέρα μπορούμε 300 άτομα να παίρνουμε τηλέφωνο...τι διάολο κάποιος θα σοβαρευτεί από αυτούς τους κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως το είπε ο 3.52
    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ και μόνο. Ούτε μια δουλειά σωστή δεν μπορεί να γίνει σε αυτή τη χώρα που ζούμε. Ειδικά για αυτά τα συνεργεία, ποιός τους ελέγχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κλανιές δεν βάφονται τα αυγά, θέλει και βαφή.
    Δέκα άτομα, με φτιάρια έριχναν χαλίκόπισσα στις τρύπες του δρόμου, χωρίς να καθαρίσουν το χώμα που είχαν μέσα, χωρίς να ρίξουν ρευστή πίσσα για να υπαρξει η δυνατότητα της συγκόλισης, χωρίς να πατήσουν και να πιέσουν το μίγμα. Μέσα σε μια μέρα η περισσότερη χαλικόπισσα έχει φύγει, οι τρύπες ξανάνοιξαν και κίνδυνος για τα τζάμια των αυτοκινήτων.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο