Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής ήταν ο διακεκριμένος Chef: Ζώης-Χαράλαμπος Χάρος με πολυετή εμπειρία, πρώην πρόεδρος της λέσχης ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ στην Βόνιτσα.
Το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου, απέσπασε το πρώτο βραβείο, στο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας στην Κατούνα.
Τα βραβεία της κριτικής επιτροπής απονεμήθηκαν ως εξής:
-Στην 1η θέση επήλθε ισοβαθμία μεταξύ του Γυναικείου Τμήματος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» και του Ι.Ε.Κ. Βόνιτσας.
-Στην 2η θέση επήλθε ισοβαθμία μεταξύ του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας και του Ι.Ε.Κ. Λευκάδας και
-Την 3η θέση κατέλαβε το Ι.Ε.Κ. Αγρινίου.
Το χρυσό πιάτο που πήρε το 1ο Βραβείο ήταν του Γυναικείου Τμήματος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» ήταν: Κεφτέδες καπαμά! Το κρέας κομμένο στο χέρι με μαχαίρι, για την παρουσίαση του πιάτου, κραμπλ παντζαριού, πούδρα δυόσμου, ψητά και σοταρισμένα μανιτάρια, δαχτυλίδια από φρέσκα κρεμμυδάκια, καρδιές δυόσμου, ραπανάκια, ντοματίνια και αγγουράκι.
Για το στήσιμο του Κωνωπινιώτικου χρυσού πιάτου, συνέβαλε με τις συμβουλές του καθ’ όλη τη προετοιμασία ο Σεφ κ. Θάνος Σκεπετάρης.
Αναλυτικά..............