
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το καθιερωμένο παραδοσιακό έθιμο της φασολάδας, που έλαβε χώρα τόσο στην Ριβιο όσο και σε άλλα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου . Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν σαρακοστιανά κεράσματα και μια γιορτινή ατμόσφαιρα, τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής.
Στη λίμνη Αμβρακία στο Ρίβιο, ο κόσμος έδωσε δυναμικά το «παρών» , όπου στήθηκε το γιορτινό σκηνικό με το μοίρασμα της παραδοσιακής φασολάδας. Στη διανομή εκτός των άλλων συμμετείχαν Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπαδατου,και η εθελοντική ομάδα συμβάλλοντας στο εορταστικό κλίμα της ημέρας.
Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλακης , οι Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου, Γερολυμος Σωτήρης και Φλωροπουλος Γιάννης ο οποίοι μαζί και ο Πρόεδρος Κοινότητας Παπαδάτου Απόστολης Γαλαζούλας και η εθελοντική ομάδα αντάλλαξαν ευχές με τους δημότες και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη Σαρακοστή.
Κούλουμα 2026 στο Ρίβιο Ξηρομέρου
Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Παπαδάτου και εθελοντών του χωριού
Θερμά ευχαριστήρια τους χορηγούς
Δήμο Ξηρομέρου,
τον Δημήτριο Οικονόμου και την Αθηνά Καζναφέρη
και τους εθελοντές μας
Τσιλίκη Παρασκευή,
Τσιλίκη Διαμάντω
Τσιλίκης Θωμάς,
Τσιλίκη Αντρέα Σ
τεργίου Αλέκα
Γαλαζουλα Γεωργία
Γαλαζουλα Αργυρω
Μπια Γωγω
Τσιλικη Χριστίνα
Τρυφωνας Ευάγγελος
Κουτρουμπας Χρήστος
Κουτρουμπας Στάθης
Γαλαζουλας Παναγιώτης
Γαλαζουλας Θωμάς
Γαλαζουλας Ιωάννης
Καραμπας Γιώργος
Μιμηγιαννης Σωτήριος
Γαλαζουλας Νίκος
Αρωνιαδα Σοφια
Γαλαζουλα Δήμητρα
Τζεσικα Τέλο
Καραμπά Αθηνά
Καλή Σαρακοστή σε όλους!

.jpg)



























Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο