Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμος Ξηρομέρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους εμπλεκομένους φορείς και ιδιώτες για την συνεργασία και την υποστήριξη στην πρόσφατη δοκιμασία που υπέστη λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.


Ημερομηνία 14/10/2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους εμπλεκομένους φορείς και ιδιώτες για την συνεργασία και την υποστήριξη στην πρόσφατη δοκιμασία που υπέστη λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.......

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας, τα Αστυνομικά Τμήματα Κατούνας, Αμφιλοχίας και Αστακού, καθώς και την Τροχαία Ιονίας Οδού για την συνδρομή τους.

Το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου, της Περιφέρειας, αλλά και τους ιδιώτες που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Τους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κο Νεκτάριο Φαρμάκη, που με εντολή του κινητοποιήθηκαν όλες οι υπηρεσίες, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, κο Αθανάσιο Μαυρομάτη, που από τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν παρών και συντόνιζε πλήθος ενεργειών, καθώς και τον άμεσο συνεργάτη του στην Πολιτική Προστασία, κο Γεώργιο Παπαδόπουλο, για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, όλους τους αιρετούς, με ειδική μνεία στους Προέδρους των Κοινοτήτων και τους βουλευτές του Νομού για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.

Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση των υποδομών μας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στις υποδομές του έργου της Ιονίας Οδού, που στην περίπτωση της πρόσφατης θεομηνίας, στην ουσία προστατεύσανε τον οικισμό του Ριβίου και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο