Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στις Βρυξέλες.

 


Πηγή Facebook  Giannis Triantafillakis 


Στο πλαίσιο της μετάβασής μας στις Βρυξέλλες, ως εκπρόσωποι της αποστολής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών, επισκεφθήκαμε την Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος και πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με στελέχη της......
Στη συνάντηση, η οποία είχε στόχο την ευρύτερη ενημέρωσή μας για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, συμμετείχε ως επικεφαλής της ενημέρωσης μας, ο κος Παπαναστασίου Παναγιώτης (Γενικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών, Οικονομικός Διπλωμάτης, Υπεύθυνος για τις χρηματοδοτήσεις και τα χρηματοδοτικά εργαλεία) και η κα Σχοινά Ηρακλεία (Ειδική Επιστήμονας προερχόμενη από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, Υπεύθυνη της Πολιτικής Συνοχής), ενώ συμμετείχε ακόμη η κα Μαργαρίτη Βίκυ (Ακόλουθος Ψηφιακής Πολιτικής).
Στην συνάντηση αναλύθηκε διεξοδικά το πλήθος των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων και η προοπτική αξιοποίησης χρηματοδοτήσεων για καινοτόμα έργα.
Η αλληλεγγύη, η καθοδήγηση και η διάθεση υποστήριξης των προσπαθειών μας ήταν συγκινητική, ενώ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για περαιτέρω συνεργασία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ε.Ε για το θερμό του καλωσόρισμα και την φιλοξενία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο