Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Φεύγα - Παπαθανάση για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση.....

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του Αναπληρωτή Υπουργού για την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου όσον αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και τα οποία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με αφορμή τη συνάντηση εργασίας ο κ. Φεύγας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση είναι πάντα εποικοδομητικές. Εκτός από τη μακρόχρονη φιλία μας μας ενώνει και η αγάπη μας για τον κοινό τόπο καταγωγής μας την Αιτωλοακαρνανία. Σήμερα είχα την ευκαιρία να με ενημερώσει για την πορεία των χρηματοδοτικών εργαλείων που συνδράμουν τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που ενδιαφέρει έντονα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κοινός στόχος όλων μας είναι η αξιοποίηση όλων των εργαλείων που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, στην προσέλκυση επενδύσεων και στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας!»

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο