Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Με βαθιά θλίψη η Λευκάδα αποχαιρέτησε σήμερα, 12 Οκτώβρη 2024, από τον Ιερό Ναό Μητροπόλεως, τον άξιο επαγγελματία και άνθρωπο του λευκαδίτικου πολιτισμού, Σπύρο Καγκελάρη, ο οποίος υπέκυψε στο μοιραίο έπειτα από μακράς διάρκειας βασανιστική ασθένεια......

Ο  Σπύρος Καγκελάρης αφήνει πίσω του –στον τόπο που αγάπησε, δραστηριοποιήθηκε και πρόσφερε-ως κληρονομιά την άξια οικογένεια που δημιούργησε μαζί με την εξαιρετική σύζυγό του Ελένη.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αλλά και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά των παιδιών του Αποστόλη, Νίκου, Αναστασίας και Σίσσυς (Μπίζου), συναδέλφου και μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων, από τις απαρχές της ίδρυσής του (2014) μέχρι σήμερα, προσφέρει αντί στεφάνου ένα χρηματικό ποσό στο ΕΕΕΕΚ Λευκάδας (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης).

Συλλυπούμαστε θερμά την οικογένεια του προσφιλούς συμπολίτη μας και ευχόμαστε στα χαρισματικά παιδιά και στα υπέροχα εγγόνια του μια αδιάλειπτη θητεία ήθους και προσφοράς στον μουσικό και εκπαιδευτικό πολιτισμό του τόπου μας.

   Εκ μέρους του Δ.Σ.

               Η Πρόεδρος                       Η Γενική Γραμματέας

        Βιβή Κοψιδά-Βρεττού                  Παρασκευή Παππά                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο