Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Έγκριση μελέτης για τον μειοδοτικό διαγωνισμό του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» για τον Δήμο Ξηρομέρου, με χρηματοδότηση 329.436,40 €. Καταψήφισε ο κ. Γαλούνης.


Τον Μάϊο του 2023 με σχετικό μας δημοσίευμα, σας ενημερώσαμε για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση, συνολικού προϋπολογισμού 329.436,40 €, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» με Κωδικό: 01 (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 241) (δείτε εδώ).....
Τον Ιούνιο του 2024 σας ενημερώσαμε ότι αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο της αποδοχής της πρότασης ένταξης του Δήμου Ξηρομέρου, με υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξηρομέρου, που σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε (ΑΔΑ: ΡΞΚΝΩΚΖ-Ε0Ξ), εγκρίνεται η υπ’ αρ. 64/2024 μελέτη για να προχωρήσει ο σχετικός μειοδοτικός διαγωνισμός.
Το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, μειοψήφησε ''λόγω ελλιπής ενημέρωσης'' όπως αναφέρθηκε στα πρακτικά της απόφασης.

Δείτε εδώ την απόφαση. 

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο