Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον K. Επαμεινώνδα Κοσμά από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.


Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον K. Επαμεινώνδα Κοσμά από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

Ο Επαμεινώνδας είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Ο Επαμεινώνδας , ασχολείται με τον κτηνοτροφικό τομέα διατηρώντας μονάδα εκτροφής ζώων στην περιοχή της Μπαμπίνης Ξηρομέρου .

Επαμεινώνδας Κοσμάς:

Οι ανησυχίες και αγωνίες μου για τον τόπο μου το Ξηρόμερο, για το χωριό μου τη Μπαμπίνη που έχουν εγκαταλειφθεί και παρεμεληθεί σε κάθε τομέα ανάπτυξης, με ώθησαν με αποφασιστικότητα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.

Εμπρός να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»



Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Επαμεινώνδα που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Αλέξανδρος Σάββας

19 σχόλια:

  1. Ο καινούργιος πρόεδρος πάμε νοντα δυνατά και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΕΙΣΣΣΣΣΣ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ.

      Διαγραφή
    2. μαλλων εσυ χρειαζεσε οφθαλμιατρο

      Διαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν! Τα χούμε δει όλα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι δυνατόν άρχοντα Σάββα. Νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα. Χαχα Μέχρι τις 31 να τους πας σιγα σιγά μη πάθουν τιποτα. Η Μπαμπίνη θα έχει προεδραρα τον Νώντα τον Κοσμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χριστός κι η Παναγία πια ! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε κάποιους τους τσούζει τωρα χάσανε ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χριστός και η Παναγία να τους βοηθήσει που κάνουν γαργαρα τέσσερα χρόνια εγκατάλειψη και περιφρόνηση και πονάνε πολύ που το ξερουν χωρίς ούτε ένα δράμι τσιμέντο και μια λάμπα. Καιρός για προεδραρα τον Νώντα με τον σοβαρό εισαγγελέα εγγυητή να ασχοληθούν επιτέλους στο χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μη μας τσούζει ! Σκασίλα μας μεγάλη για όλους τους υποψηφίους μηδενός εξαιρουμένου! Έτσι να νομίζεις εσύ που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον τριανταφυλακη θα ψηφίσει ας είναι υποψήφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατεβάζετε πολύ τον πήχη όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι! Βάζετε στο ψηφοδέλτιο σας ότι βρεθεί μπροστά σας!Τέτοια παρακμή ούτε κι άλλη φορά!Αυτό δείχνει πόσο που απαξιώθηκε η πολιτική ζωή .Οι μορφωμένοι άνθρωποι,οι ικανοί σας γυρίζουν την πλάτη!Συνεχίστε έτσι πιο κάτω δεν πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο εγραψες το καλυτερο σχολιο που εχω δει μεχρι τωρα

      Διαγραφή
  11. Κατεβάζουν τον πήχη ως προς τι; Ο μορφωμένος σε γνώση μπορεί να είναι ανίκανος να δει τα προβλήματα μέσα από τη πραγματική ζωή του αγρότη η του κτηνοτρόφου σε προβλήματα με προσβάσεις με φωτισμό με επικινδυνότητες αγροτοκτηνοτροφικων δρομολογίων με γνώση κάθε σπιθαμης του χωριού κλπ. Ο μπροστάρης ο δουλευταρας ο ηθικός ο τίμιος ο καλός ο πραγματογνωστης ο εσωτερικά μορφωμένος να δώσει τα πάντα στο χωριό γεννιέται δεν γίνεται. Ο καθένας με το τρόπο του φίλε όπως φυσικά και του πανεπιστημίου αλλά όχι μόνο αυτοί. Όχι διακρίσεις και πτυχιούχοι είναι στα ψηφοδέλτια. Όχι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Ξηρόμερο;;; Ταιριάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσει μπορείς να τον ψηφίσεις και αυτόν και οποιοδήποτε νομίζεις κατάλληλο! Εξάλλου είμαστε ακριβώς αυτό ψηφίζουμε! Όσο για τα πτυχία όχι δεν είναι προϋπόθεση αλλά τα βασικά γραφή ,ανάγνωση και μια στοιχειώδη δυνατότητα εκφοράς λόγου αποτελούν προϋπόθεση όπως και να το κάνουμε! Ο καθένας μας έχει κάποια κριτήρια βάσει των οποίων αποφασίζει ποιον να ψηφίσει ώστε να τον εκπροσωπεί! Οπότε μην το κουράζουμε και πολύ ο καθένας κρίνει κι αποφασίζει
      πόσο μπροστά ή πόσο πίσω θέλει τον τόπο του!

      Διαγραφή
  12. σοβαρα τωρα θα βγει προεδρος αυτος; ρε που παμε,οπως ελεγε και στην ταινια ο αειμνηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο