Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Νικόλαος Ζαρέντης : Κύριε Δήμαρχε Θα σας λύσω εγώ την απορία σας .


Την Τρίτη 8 Αυγούστου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου .

Την συνεδρίαση την Παρακολουθούσα διαδικτυακά ....

Στο 4 θέμα «Έγκριση σύναψης σύμβασης ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ»»   κατά την διάρκεια της συζήτησης  ερωτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργούλας Κώστας από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου ποιο ήταν το ποσό αγοράς της οικίας και του οικοπέδου για τον προαναφερόμενο σκοπό.

Ο Κ. Γεωργούλας απάντησε λανθασμένα μιας και δεν θυμόταν ακριβώς το ποσό και τα τετραγωνικά της οικίας και του οικοπέδου. Άλλωστε έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχει πραγματοποιηθεί η αγορά.


Το οικόπεδο πλέον παραμένει όπως είχε παραδοθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Για να δώσω λύση στην απορία του Δημάρχου μας μιας και το θυμήθηκε την τελευταία στιγμή και ζητούσε από δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης  να τον ενημερώσει, ενώ αυτός δεν έκανε το αυτονόητο να ζητήσει από την υπηρεσία να τον ενημερώσει.

Κύριε Δήμαρχε η οικία και το οικόπεδο 172 τετραγωνικά μέτρα αγοράστηκε με το ευτελές ποσό τον (9000) εννέα χιλιάδων ευρώ.

Αναμένουμε πλέον και την δικιά σας κίνηση για την αποπεράτωση της πλατείας ,στον ελάχιστο χρόνο που σας έχει απομείνει στην Διοίκηση του Δήμου μας.

                Πρόεδρος Τ.Κ. Παπαδάτου

                      Νικόλαος Ζαρέντης

18 σχόλια:

  1. Αντιπολίτευση από τα Lidl.Και απορούμε πως ο Βελόπουλος μπήκε στη Βουλή.Μαύρο θα φας από Παπαδάτου και θα είναι όλο δικό σου.Είστε να κρύβεστε.Στο περίπου όλα ήσασταν είστε και θα είστε γιαυτο η φάπα που θα φάτε πάλι θα είναι μεγαλύτερη από το 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος άραγε έχει κάνει δική του την πλατεία, βαζωντας εκεί τραπέζια και καρέκλες όεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρο θα φάει ο μαυρογυαλούρος αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω μια νευρικότητα στις απαντήσεις των Τριανταφυλακιδων..Σιγά σιγά αυτό θα μεγαλώσει οπότε δεν εκπλήσσομαι.Απλα να θυμίσω στον από πανω σχολιαστή ότι βιάζεται και θα γεράσει γρήγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οικοπεδο αγοραστηκε 9χιλ.οπως μας λεει με τα λεφτα των δημοτων,δεν μας λεει ομως πως αυτος με την ανοχη του δημαρχου εχει κανει καταληψη της εν λογω πλατειας(ολης),με τραπεζοκαθισματα και ομπρελες,κατα τα αλλα βγαζει και λογο.xiromeronews να γινει αναρτηση σε παρακαλωγια να μαθαινει ο κοσμος αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε μην λέτε ψέματα κάνει καλό πολύ κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤ; ΓΡΑΦΤΟ ΕΠΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΣΑΣ ΓΙΝΑΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΕΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΑΙ.
    ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ αυτή την στιγμή εκεί πέρα δεν υπάρχουν τραπεζοκαθισματα;

      Διαγραφή
    2. Και εσυ δεν ξέρεις ελληνική γραφή.Πασιφανές,οπότε απορώ αν γνωρίζεις και από ΑΝΑΓΝΩΣΗ,προφανώς γιαυτο και θέλουν να του πούμε!!!Να ανεβει για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και θέλουν και προεδριλικια

      Διαγραφή
  8. Στης σημερινες εποχες που ζουμε τα ενια χιλιαρικα ειναι ευτελες ποσο για καποιους της γενιας των επτακοσιων ευρω αν για εσας ειναι ψηλα για μπουρμουαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9χιλ.τα 200τ.μ στην παπαδατου δλδ το στρέμμα θα το παίρνατε 45χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9χιλ.τα 200τ.μ στην παπαδατου δλδ το στρέμμα θα το παίρνατε 45χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ανώνυμος λεει για τους αλλους να γραφουν επώνυμα κολοκοτρωνης για τους τουρκους καλητερα να μας ακούνε παρα να μας βλέπουνε και θα μας ακουνεκαι θα μας βλεπουν οταν θελουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Ζαρεντη έχετε κάποια ένταση που κάποιος ο οποίος είναι σωστός και έχει δίκαιο δε βρίσκω το λόγο να έχει.Οπότε μήπως ψεύδεσαι ασύστολα όπως κάνει κατά κόρον όλη η φατρία της παραταξης σας όλο αυτό το διάστημα;;;Και μιλάμε με αποδείξεις όχι με αέρα κοπανιστό όπως κάνετε εσείς συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο βαγγελας αφού έκανε κατάληψη στην πλατείαε έχει την απαίτηση να του την φτιάξει ο δήμαρχος για να έχει τα τραπεζοκαθισματα πάνω σε αυτήν, άργησε κιόλας μας λέει να του την φτιάξει ο δήμαρχος λέει, τη βρύση που έχει στην πλατεία χωρίς υδρομεμετρο δεν την βλέπει κανείς; να γίνει ανάρτηση παρακαλώ από το xiromeronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξηρομερο δεν ανέβαιναν όλα γιατί? Έχει και στην πάνω πλατιά βρύση χωρίς υδρομετρο. Για αυτή δεν μιλά κάνεις? Είναι η φιλί εκεί γειά αυτό απέναντι άπω τα καφενεία.

      Διαγραφή
    2. μωρε ποιος ειναι αυτος,μωρε λες;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο