Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολακη


Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω, απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω δημόσια όλους και όλες αλλά και τον καθένα και την καθεμία προσωπικά, για τη μεγάλη τιμή που επιφυλάξατε στην παράταξη μας “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Συνεχίζουμε” αλλά και σε μένα ιδιαίτερα......

Όλο αυτό το πολύχρωμο, ανθρώπινο ποτάμι που κατέκλυσε την παραλία της πανέμορφης #Βόνιτσας την Πέμπτη 17/8, μας γέμισε αισιοδοξία αλλά και δύναμη για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Δύναμη για να συνεχίσουμε με ταπεινότητα να εργαζόμαστε για το καλό της τοπικής  κοινωνίας αλλά και αισιοδοξία γιατί διαπιστωνουμε ότι οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται απ’ τους συμπολίτες μας.

➪🗳️ Σας καλούμε όλες και όλους να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε.

Για το καλό της κοινωνίας, της νέας γενιάς, για ένα Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας που εργάζεται για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία όλων των Δημοτών.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας





18 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο δήμαρχε, πάμε δυνατά! Η παρουσίαση των υποψηφίων ήταν εξαιρετική και όλα οργανωμένα τέλεια. Κλείσατε τα στόματα που αμφισβητούσαν την επανεκλογή σας. Θα τις κερδίσουμε τις εκλογές από την πρώτη κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυτοκολο το ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Ου που να χρειαστείτε δεύτερη παμψηφεί από την πρώτη με τέτοια ηχηρά ονόματα από κολοτουμπες ενενήντα εφτά τα εκατό θα δώστε και σε άλλον συνδυασμό....

      Διαγραφή
  2. λές να είναι το σκόρ ,
    << 65 % κι' απο το πρώτο γύρο. >> ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε από την πρώτη Κυριακή για την μεγάλη νίκη ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ✌✌✌✌✌✌✌✌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κακα γελας μαυρε Αγα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν ανεβάζεις τα σχόλια μας αγαπητό ξηρομερο .αν δεν αρέσουν κλείσε την σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχα κάποιος άλλος μπλόγκερ ανέβασε στη σελίδα του τον αριθμό κιόλας. Βλέπουμε φυσικά ξεκάθαρα όταν κάνουμε μεγέθυνση ότι αυτό το πρόγραμμα που χρησιμοποίησε για να μετρήσει τους ανθρώπους μετράγε το 1/4 περίπου αφού εκεί που βλέπεις μια σειρά με 10 ανθρώπους μάλλον λόγω που ήταν νύχτα αυτό μετράγε 4 και έτσι μέτρησε περίπου 590 ενώ στη συγκέντρωση ήταν τουλάχιστον 2000. Το θέμα όμως δεν είναι το λάθος του προγράμματος το θέμα είναι ότι υπάρχει κάποιος τόσο βλάκας που το δημοσίευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε όσοι και να ήταν ξέρεις ότι δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που ακούγεται είναι ότι όλος ο κόσμος λέει να φύγουν αυτοί . Αυτό τα λέει όλα. Σας σιχάθηκαν. Τη δεύτερη Κυριακή θα γίνει σεισμός.

      Διαγραφή
  8. Θα στα βγάλω μεγάλετα σχολια που δεν δημοσιεύεις σε προφίλ στο face και θα σε κάνω ρόμπα . Όχι τίποτε άλλο ξεφτιλιζεις κ τον Τριανταφυλλακη που είσαι κ υποψήφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αποστολάκης έβγαλε φωτογραφίες από την ομιλία του. ο κασολας;;;;; Γιατί άραγε;;; Για δείξτε κι εσείς. Τσάμπα τα ερκοντισιον του καραουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι τόπε τόπε ο Άδωνης και αυτό θα γίνει ο Αποστολάκης θα κερδίσει από την πρώτη Κυριακή κούνια που σας κουνάγε γιατί δεν θέλετε να το νιώσετε ότι το καθεστώς τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις μεγάλο λάθος ο προδρομιτης μας είπε προχθές ότι ο Αποστολάκης από την πρώτη Κυριακή και αυτός πάλι θα είναι ο πρώτος σύμβουλος χαχα

      Διαγραφή
  11. Μάγκες πέρασα και εγώ από εκεί όταν τέλειωσε ο Ολυμπιακός δεν πιστεύω να με βάλατε και εμένα στο μέτρημα και δεν σας ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά βρε ανελέητοι δεν είδατε ακόμη πόσο αδύνατο ψηφοδέλτιο έχει παντού παντού παντού πεστεμου ένα όνομα βαρόμετρο που έχει ένα βρε ένα .θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την μεγάλη ήτα του καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο