Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Τσάρκου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης:
Σπύρο καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ για την στήριξη και αυτή τη φορά!....

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Και αυτή τη φορά στηρίζω τον φίλο Γιάννη Τριανταφυλλάκη με όλες μου τις δυνάμεις. Μετά την επιτυχημένη τετραετία της παράταξής μας, θα δώσουμε πάλι τον αγώνα μας για την νίκη.

 

Με εκτίμηση

 Τσάρκος Σπύρος του Παναγιώτη

Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Αστακού

 

7 σχόλια:

  1. Εκτός από το να ανακοινώνεις σωτήρες του τόπου…. για την γαστρεντερίτιδα που τσακίζει όλο τον αστακό έχεις να μας πεις κάτι δήμαρχε της καρδιάς μας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελός είσαι ;;;;;πρώτα οι φωτογραφίες και το lifestyle ,τα κουστούμια ,το εφέ και δε βαριέσαι γαστρεντερίτιδα είναι θα περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νερό να φταίει; Πάντως φταίει δε φταίει , έχω να πω ότι πληρώνουμε πανάκριβο νερό που δεν κάνει ούτε για πλύσιμο ρούχων κι πιάτων! Τα άλατα που περιέχει είναι ορατά σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, σκεφτείτε τι γίνεται σε πλυντήριο πιάτων και ρούχων. Αγοράζουμε από τα βυτία της Κορπής και παράλληλα εξάδες από το σούπερ μάρκετ! Κόστος ανά εβδομάδα 10 ευρώ συν ο λογαριασμός του Δήμου! Δυσβάσταχτο ποσό για αγορά για νερού! Αυτά να δείτε κύριοι υποψήφιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα θα γίνουν σύντομα.Μεχρι το 19 δεν είχες νερό να πλυθείς και σε 4 χρόνια έχουν γίνει τοοοοσααααα και θα γίνουν αλλά τοοσααα.Τουλάχιστον ελπίζω να πλενεσαι τώρα που έχεις νερό καθημερινά μπας και ξεβρωμισεις.Αν και δύσκολο.Αυτά κύριοι

      Διαγραφή
    2. Από αυτό που έγραψες χαρακτηρίζεσαι απόλυτα! Δε χρειάζεται κάτι άλλο!

      Διαγραφή

    3. Σε τέσσερα χρόνια έχουν γίνει τοσααααα όσα είχε βγάλει με λεφτά έτοιμα ο Γαλουνης απλά έχασε και ήρθαν οι σωτήρες με έργα άλλων. Κουράγιο.

      Το νερό το έφερε ο Γαλουνης. Ο νέος δήμαρχος δεν έκανε τίποτα. το βρήκε έτοιμο και το συνέχισε όπως ήταν υποχρεωμένος. Κουράγιο με τις αλήθειες.
      ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ- ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΜΗΜΑ 2.

      (το Ποσό: 1.209.677) Ένταξη :20-2019(22-02-2019) / Διαγωνισμός: 2019



      Διαγραφή
  4. 8:50 Στην προσπάθεια σου να υποστηρίξεις την τωρινή Δημοτική αρχή ρίχνεις το δικό σου επίπεδο. Κρίμα που δεν το αντιλαμβάνεσαι! Συνέχισε, τους είσαι πολύ χρήσιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο