Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση (Ζάρα) Μητσάνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Καραϊσκάκη).


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Θανάση καλή επιτυχία και καλή δύναμη .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ......

Μετά την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την επιθυμία μου να συμπορευτούμε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, θέτω την υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος Κοινότητας Καραϊσκάκη.

Ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση

Μητσάνης Θανάσης (Ζάρας) του Παναγιώτη

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Καραϊσκάκη


23 σχόλια:

  1. Ζάρα προχώρα και άλλαξε την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ κι Α ΓΑ. Τ κι Α ΤΑ. Όλο μαζί γατζούλια. Δήμαρχε σε αυτό το χωριό έχεις πολύ πιο καλύτερες επιλογές γιατί σε στηρίζει με πάνω απο 75%. Τώρα τι επιλογές ανακοινώνεις δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΖΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΖΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΑΡΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με Ζαρα δεν έχασε ποτέ κανείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζάρα μαζί στην νέα εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκιος ο μπαρμπα Αλέκος ειναι καμία 15 αρια κοινότητες που έχει απο ελάχιστα ως τίποτα . Που πάει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζάρα ζούμε υπουργό για να σε δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που πας μαυροζαρα.....θα αε φαει ο λιγνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος όταν επόιμενης και δεν τα παρατας κάποτε θα ανταμηφθης στη ζωή πολλές φορές θα πέσεις αλλά επηβαλετε να ξανασηκωθείς ο εποιμενων νικσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕ !!!!! Α ΡΕ ΑΝΑΜΩΡΦΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΙΓΝΟΣ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ,ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΣΕ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετανόησε τέκνο μου Ζάρα. Οφείλεις ως καλός χριστιανός και καλός ποιμένας να πάρεις πίσω την υποψηφιότητά σου γιατί σε βλέπω να μην βρεις ούτε την δική σου ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζάρα σωτήρα μας. Όλοι οι μεγάλοι και όλα τα μεγάλα στελέχη στο Καραϊσκάκη θέτουν υποψηφιότητα. Όσοι έχουν μέχρι τώρα ανακοινώσει υποψηφιότητα για την κοινότητα Καραϊσκάκη δεν μπορούν να κερδίσουν τον Λιγνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΤΩΝ 6.25 ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΠΑΡΤΥ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΡΓΑ ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΥΣΙΑ ΓΗ ΧΛΟΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΒΟΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΗ ΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΥΛΟ ΓΙΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΑΓΜΕΝΟΣ[ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ] ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ 2023 ΝΑ ΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχωριανέ των 4:43 έχει καμία σχέση η παρατήρηση- σχόλιο με την αναγγελία της υποψηφιότητας του Ζάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΤΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο