Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σοφίας Μπόνη - Παπαδογεώργου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).


Σοφία μου καλωσήρθες στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια . Καλή δύναμη και καλή επιτυχία .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποφάσισα να συνεργαστώ και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις σαν υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Αστακού.

Τα προηγούμενα χρόνια γίναν πολλά και ξέρω ότι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν περισσότερα .

Ζητώ την στήριξή σας για τον Αστακό που αγαπάμε .

Με εκτίμηση 

Σοφία Μπόνη-Παπαδογεώργου του Ιωάννη

2 σχόλια:

  1. Απο κάθε οικογένεια και ένας υππψήφιος σύμβουλος
    η εκλογή είναι σίγουρη με πάνω απο 99, 9999 9999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δραττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω τον δήμαρχο ότι έχει εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις του έναντι της επανεκλογής του. Αρκετοί δρόμοι του Αστακού δίπλα απο τους κάδους είναι γεμάτοι με κλαριά τα οποία έχουν ξεραθει (δηλαδή είναι βδομάδες αμαζευτα) και δεν τα μαζεύουν. Αρκετοί κάδοι είναι γεμάτοι και τα σκουπίδια σκόρπια στον δρόμο. Είμαι βέβαιος οτι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί σε όλα τα χωριά τού δήμου. Πιστεύαμε ότι ο δήμαρχος αυτός ήταν διαφορετικός από τους προηγούμενους. Πιστεύαμε ότι ενδιαφερόταν πραγματικά για τον Δήμο. Αντ`αυτου βλέπουμε ένα δήμαρχο ο οποίος νομίζει οτι ανακοινώνοντας καθημερινά νέες υποψηφιότητες θα επανεκλεγεί (ότι βλέπαμε τόσα χρόνια από τους προηγούμενους). Που είναι ο δήμαρχος των προηγούμενων ετών που πρόσεχε τον Δήμο; Δηλαδή αν επανεκλεγεί ο Δήμος θα εγκαταληφθεί και θα γίνει όπως παλιά; Είναι αρκετά τα"στραβά" τον τελευταίο καιρό αλλά η καθαριότητα είναι το Α και το Ω. Θέλουμε δήμαρχο έργων και όχι "γνωριμιών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο