Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Έχω απεριόριστες αντοχές και θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου

         Σχετικά  με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών  στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, που αναφέρονται στο πρόσωπό μου και προς ενημέρωση των πολιτών, αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά  και προς διασκέδαση κάθε δυσμενούς εντύπωσης που επιχειρείται να δημιουργηθεί σε βάρος μου,  καθιστώ γνωστά τα ακόλουθα : 

          Με την υπ΄αρ. 77/2012 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος κηρύχθηκα ένοχος και μάλιστα κατά πλειοψηφία, γιατί στις 20-3-2005 με την ιδιότητα του Δημάρχου του Δήμου Αλυζίας δεν προέβην στην έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίου δημότη του Δήμου Αλυζίας στο Τοπ. Διαμέρισμα Αρχοντοχωρίου, όπως είχε αποφασισθεί με την υπ΄αρ. 11/2005 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του παραπάνω Δήμου, ήτοι για παράβαση του άρθρου 259 ΠΚ (παράβαση καθήκοντος)..............



       Σημειωτέον , ότι για την ίδια παραπάνω  αποδιδόμενη σε εμένα πράξη, είχα κηρυχθεί αθώος με βάση την υπ΄αρ. 984/2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου  Πατρών. Επανήλθε δε η υπόθεση ενώπιον του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος κατόπιν αναίρεσης του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
          Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της παραπάνω υπ΄αρ. 77/2012 απόφασης , κρίθηκε από το Δικαστήριο, ότι με τη μη χορήγηση της επίμαχης άδειας  λειτουργίας ποιμνιοστασίου, ζημίωσα τον  αιτούντα δημότη με το ποσό των 23.658 ευρώ. Με την παραπάνω δε αποδιδόμενη παράλειψη ,δεν προκάλεσα οποιαδήποτε ζημία στο Δήμο Αλυζίας, ούτε εξάλλου  στην εκδοθείσα απόφαση γίνεται οποιαδήποτε αναφορά για πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας στο Δήμο. Συνεπώς η παραπάνω καταδίκη μου και με βάση  το άρθρο 146 παρ. 1 περ. γ΄ του Ν. 3463/2006 (Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας) , του άρθρου 14 παρ. 2 και  του  άρθρου  236 παρ. 1 περ. γ΄του Ν. 3852/2010 (Σχέδιο Καλλικράτης), όπως  αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 7 παρ. 6 του Ν. 4071/2012, ουδόλως επηρεάζει το δικαίωμά μου και την πρόθεσή μου  να  συμμετέχω στις  επερχόμενες  δημοτικές  εκλογές με οποιαδήποτε ιδιότητα , δηλαδή και με αυτή του  Δημάρχου.
             Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αίτησή μου περί αναίρεσης της παραπάνω καταδικαστικής  απόφασης απερρίφθη από τον Άρειο Πάγο για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους .

           Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα, ότι υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση επί 27 συνεχόμενα έτη (12 ως Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Αρχοντοχωρίου, 8 ως Δήμαρχος του Δήμου Αλυζίας και 7 ως Δημοτικός Σύμβουλος του ίδιου Δήμου και του Δήμου Ξηρομέρου), χωρίς ποτέ να κατηγορηθώ και πολύ περισσότερο να καταδικαστώ για οποιοδήποτε αδίκημα  σε βάρος  της περιουσίας της Κοινότητας και του Δήμου.

             Όσον αφορά το θέμα της υπηρεσιακής μου κατάστασης , είναι γνωστό ότι μετά την κατάργηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου τοποθετήθηκα στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (Τμήμα Αμαλιάδας) και ήδη από το Νοέμβριου του έτους 2013 ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών (ήδη είχα θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα), προκειμένου να είμαι κοντά στους πολίτες ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. 
      Τα σχόλια, ότι δήθεν  δεν εμφανιζόμουν ποτέ στην υπηρεσία μου, είναι εντελώς αβάσιμα και δεν αντέχουν στην κοινή λογική, αφού είναι γνωστό, ότι με βάση το Νόμο, ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του απέχει από τα καθήκοντα της υπηρεσίας του. Εάν δε η αποχή αυτή είναι μικρή ή μεγάλη, αυτή  εξαρτάται από την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Δημάρχου, που στη δική μου περίπτωση ήταν πολύ μεγάλη .

          Την  επακολουθήσασα πρόσφατα απόλυση από την υπηρεσία μου, η οποία σημειωτέον  έγινε με βάση το Δημοσιουπαλληλικό Κώδικα, δεν τη θεωρώ νόμιμη και ήδη προσέφυγα στο ΣτΕ και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθώ, δεδομένου ότι με την παραπάνω απόφαση του Δικαστηρίου δεν προκάλεσα οποιαδήποτε ζημία, είτε στο Δήμο Αλυζίας  είτε  στο Ελληνικό Δημόσιο.        

        «Οι πληροφορίες» ότι δήθεν  πληρωνόμουν ταυτόχρονα από δύο υπηρεσίες του Δημοσίου, δηλαδή και από το ΤΕΙ Μεσολογγίου και από το Δήμο Αχαρνών, στον οποίο για ένα διάστημα ήμουν ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου του ομώνυμου Δήμου, είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές
     Όπως επίσης ψευδείς και συκοφαντικές είναι και «οι πληροφορίες», ότι υπήρξα δήθεν ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μεσολογγίου και ότι  ενδεχομένως  εισέπραττα  αποζημίωση  και  από  το  Δήμο  Μεσολογγίου. 

        Όσον αφορά τα περί «σκανδάλου» στο Δήμο Αλυζίας, δηλώνω κατηγορηματικά  ότι  δεν έχω καμία σχέση με οποιοδήποτε τυχόν σκάνδαλο στο  Δήμο  αυτό.

         Τέλος , απευθυνόμενος  στους άσπονδους φίλους μου, τους διαβεβαιώνω  ότι έχω απεριόριστες αντοχές και πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος  του  Δήμου Ξηρομέρου
  Περισσότερες δε απαντήσεις θα λάβουν το βράδυ των εκλογών.

         Για τα όσα δε συκοφαντικά και μειωτικά της τιμής και υπόληψής μου αναφέρονται στα παραπάνω δημοσιεύματα, επιφυλάσσομαι ρητά κάθε  νόμιμου  δικαιώματός  μου ενώπιον  των  αρμοδίων  Δικαστηρίων.    
    

Αστακός  12-1-2014

Ερωτόκριτος Π. Γαλούνης  


59 σχόλια:

  1. Είμαστε στο πλευρό σου!
    Προχωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άσχετοι οι καραγκιόζηδες οτι θέλουν λένε
    Εσύ προχωρα ακαθεκτος
    Είμαστε δίπλα σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΠΤΕΙΝΟΥΣ.[ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ]. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σου ρε αρετακιααα! προχωρα! ειμαστε μαζι σου και ασε τους ψευτομαγκες να λενε και να κανουν οτι θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε γαλουνη τα ερωτηματα απλα:
    οταν εισασταν ειδικος συνεργατης στο δημο αχαρνων 2007-2010 (αληθεια εκει πηγαινατε;) πληρωνόσασταν απο το ΤΕΙ; λετε οχι. το εκκαθαριστικο σας και βουλωστε ολα τα στοματα και πατε για δημαρχος.
    απο το 2011 που φυγατε απο ειδικος συνεργατης επιστρεψατε στο ΤΕΙ ως οφειλαται; μια μαρτυρια της διοικησης του ΤΕΙ θα μας πεισει και αν το κανετε απο εμενα καλος δημαρχος.
    επισης για την καταδικη για το μαντρι που ζημιωσατε ενα συμπατριωτη σας 23658 ευρω, που το παιρνατε ελαφρατη καρδια (ξερετε του κοσμου δεν τρεχουν τα ευρω απο τις τσεπες) του τα δωσατε απο την τσεπη σας; ο λογος που δεν του δινατε την αδεια μας το λετε; το πραγματικο λογο να μας πειτε που τον ξερουμε ολοι.
    μηπως ο συγκεκριμενος διεκδικει τα χρηματα αυτα απο το δημο σημερα με αγωγη; σε αυτην την περιπτωση αν κερδισει την αγωγη θα εχει ζημειωθει ο δημος;
    παντως ολη αυτην την περιοδο 2011-2013 να δουλευατε στο ΤΕΙ λιγο περιεργο θα μου φανει γιατι καθε ημερα στον αστακο σας βλεπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε ΓΑΛΟΥΝΗ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2010 , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ?? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡαΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ 2013 ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά βγάλατε τα ματιά σας με τα ίδια σας τα χέρια....
    Ήρωα το κάνατε το Γαλουνη
    Ούτε αντίπαλος δεν θα βρεθεί στο τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Γαλούνη λέτε πως υπηρετείτε επί 27 συνεχόμενα έτη την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς ποτέ να κατηγορηθεότε για οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της περιουσίας της Κοινότητας και του Δήμου.
    Νομίζω πως κι εδώ δεν λέτε την αλήθεια. Οι χωριανοί σας σας κητηγόρησαν πολλές φορές για το γεγονός ότι τους φτιάξατε δίκτυο ύδρευσης καιμετά το νερό βγήκε ακατάλληλο, χρεώνοντάς τους ή το κράτος με εκατομμύρια δρ.

    Απ, ότι γνωρίζω η κατεγγελία δεν έγινε για το μαντρί, ούτε από πολιτικούς αντιπάλους σας, αλλά από απολυμένο υπάλληλο του ΤΕΙ ο οποίος δεν έχει να θρέψει την οικογένειά του ενώ εσείς πληρώνεστε από πολλές μεριές, χάρις στην κάλυψη που σου παρέχουν υψηλά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ του ν. Αιτ/νίας.
    Ενεργός Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι 2. Η μία είναι αυτή που σε καταδίκασε για το μαντρί. Η άλλη είναι η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του Αρείου Πάγου που σε απέλυσε. Έβγαλες ένα δελτίο τύπου για να απαντήσεις σε όσα σχόλια των μπλογκ σε βόλευε και όχι για να ξεκαθαρίσεις την πραγματικότητα. Οφείλεις να βγάλεις ένα νέο δελτίο τύπου και να μας πείς εάν πράγματι υπάρχει Αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου για απόλυση, εάν πράγματι έχεις απολυθεί και δεν είσαι σε διαθεσιμότητα ή σε οτιδήποτε άλλο, εάν επέστρεψες χρήματα στον Ενιαίο Φορέα Πληρωμών. Και αν μπορέσεις να κοιμηθείς απόψε με τις ψευδαισθήσεις που προσπαθείς να δημιουργήσεις στον εαυτό σου με τα δελτία τύπου, καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εισαι σαφέστατος
    Προχωρα
    Θα εισαι ο επόμενος δημαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλτατε 11.59 δεν υπαρχουν πολλες περιπτωσεις στον δημοσιουπαλληλικο κωδικα. Μπες και διαβασε. Μονο μια περιπτωση μπορει να ισχυσε στην περιπτωση αυτη. Αυτη που αναφερεται στο δελτιο τυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καποιοι περνουν τα χακια τς απ αυτα που γραφνε για τουν αριτακια! αλλα προυσεξτε μη πεσνει κιφαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2011 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ. ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ??? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ .ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΠΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" "ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ΕΙΝΑΙΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. υποψηφίους που θα βρεις αρετακια..τωρα τι εκαναν ολοι. μονος εισαι με 2-3 ατομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τα 23000 απο την αγωγη εαν κανει, απο που θα τα παρει ο ιδιωτησ? απο τον δημο? απο το κρατος κ γαλούνη? θα τα ζητησει μετα απο εσας? δεν ξερω νομικα εσεις θα μας πειτε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? οταν ησασταν δημαρχος λετε ειχε νομο να μη πατε στη δουλεια . μετα που ησασταν δημοτικος συμβουλος τι ισχυει. εχω μπευρδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ''ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών (ήδη είχα θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα), προκειμένου να είμαι κοντά στους πολίτες''
    Αυτό με έπεισε!!!τέρμα θα σε ψηφίσω εσένα τον κολλιά τον καραμπινιερι αααα και τον κομουνιστή λιβάνη και το ξηρόμερο θα αλλάξει μια για πάντα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσείς δεν ήσασταν Δήμαρχος που δεν είχες στο Δήμο σου οικονομική υπηρεσία; εισέπραττε χωρίς παραστατικά ; ξέρουμε σε ποιο συρτάρι βρίσκεται εκείνη η εδε για τα χρήματα που χάθηκαν στον πρώην δήμο Αλυζίας ;
    η πολιτική σας αλαζονεία ξεπερνά κάθε όριο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΦΕΙΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ Ο κ.ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΗΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 13 Ιανουαρίου 2014, 12.31. Φίλε μου εσύ είσαι αυτός που ξενύχτησε στο διαδίκτυο για να γράφεις τις απαντήσεις των υποστηρικτών του τέως? Χαχαχαχαχα. Είσαι πραγματικά αστείος. Μην καρφώνεσαι. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα πεσει πολυ γελιο αυο ειναι μονο η αρχη αχ και να ξερες,αχ και να ξερες ποσες απατεωνιες εχουν να βγουνε ακομα στην φορα. Καλη τυχη θα χρειαστεις Αρετακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παραιτήσου της υποψηφιότητας σου και βάλε ένα Νέο παιδί μπροστά με πάθος και φλόγα για δημιουργία μέσα του και στήριξε το με όλη σου την ψυχή τότε θα δεις ότι και ο Νέος θα εκλεγεί ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ΕΣΥ θα είσαι δικαιωμένος. Αλλά ο εγωισμός σου σίγουρα δεν θα σε αφήσει....... Οπότε άντε γειά και έρχεται και η αργία από την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μήπως κάποιο καλόπαιδο εδώ μέσα πληρώνεται για να γράφει σχόλια υπέρ του Γαλούνη; Και πιστεύει πως έτσι θα τον βγάλει δήμαρχο;;;; Σφίξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το απιθμενο θρασος του Γαλουνη δεν εχει ορια. Αντι να βαλη τα σκελοι κατω απο τη ουρα και να εξαφανιστη μας βγαζη και δελτια τυπου και θελη να γηνη και δημαρχος……!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΜΕΡΙΕΣ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΝΙΧΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ; ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ,,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ,ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΔΙΑΜΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΝΑ,ΛΙΒΑΝΗ ,ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΡΓΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα μας πεί επιτέλους κάποιος από το Δήμο Ξηρομέρου, τον λόγο για τον οποίο διώξανε το Λιβάνη από το συνδυασμό? Είναι τυχαίο το ότι βρήκε καταφύγιο στην πολιτική αγκαλιά του αντιπάλου εναντίον του οποίου εξαπέλυε σφοδρότατες επιθέσεις προεκλογικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βέβαια ειναι
    Κολοπαιδα οι γαλουνικοι
    Εσείς εισται καλοί
    Σα δε ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο πανταζης δηλώνει ότι δεν ασχολείται.αν βέβαια προσπαθήσει να κάνει κατι τέτοιοαυρο φίδι που τους έφαγε.ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ....ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ?ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Σ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΟΧΙ ΑΝΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αφου εξακολουθεις να βρισκεις πελατακια δικαιογημενα εισαι θρασυς.Τωρα σου κανουν πολεμο οι πολιτικοι σου αντιπαλοι τα ιδια ελεγε και ο συντροφος Ακης.Για να δουμε οταν θα γινει ποθεν εσχες στους πρωην δημαρχους απο που προηρθε η περιουσια σου και ασε τους διπλους και τριπλους αυτα ειναι πταισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μαθαινω οτι ενας ξηρομεριτης ξενυχταει για να γραφει υπερ του μουστακια. λετε να παρει και παρασημο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΠΟ ΤΑ 37 ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΜΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ Ο κ. ΚΟΛΙΑΣ ΣΤΕΝΟΣ ΣΕΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΥΕΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΙΑΣ ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΙΒΩΝΟΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ; ΕΙΔΟΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΚΟΥΣΟΝ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΡΗΞΗ ΣΤΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΛΙΑ - ΓΑΛΟΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΚΟΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ. ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. γαλουνη προχωρα σε θελουμε γιατι εισαι καθαρος σαν το νερο. ασε τους αντιπαλους να σκευοριαζουν. μη μασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αρετακια μη σταματας, μη πτοεισαι οι αντιπαλοι σου σε χτυπανε γιατι σε φοβουνται. εισαι φαβορι για τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. πολυ περιεργο. το ντινακι και ο λυτρας δεν φαινονται στα μλογκ. τι συμβαινει φορανε φωτοστεφανο. ή τους ξεχασαμε;αφορμη απο το γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οταν κανεις καταδικαζεται με αναστολη σημαινει οτι εαν κατα το χρονο της αναστολης δεν υποπεσει σε αλλη καταδικη τοτε παραγραφεται και η πρωτη καταδικη.Αληθεια μπορει να απολυθει ενας δημοσιος υπαληλος μονο για αυτο το λογο?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ τα δελτια τυπου κ.λ.π δεν πυθουν η ξηρομερητικη λεβεντια εαν υπαρχει και η αληθεια αυτο επιβαλει ολα ταλα.....!Και μια απαντηση απο 1/1/ 2011 μεχρι σημερα εργαζοταν? και που?η πληρωνονταν σαν αργομηστος απο τον Ελληνα φορολογουμενο .Αυτο εαν ειναι αδικαιολογητο και κολασημο για εναν απλο πολιτη,τοτε για ενα δημοσιο προσωπο τη ειναι?Αυτο υπαρχουν πολιτες στο ξηρομερο που το ανεχοντε?με τετειες σημπεριφορες φτασαμε εδω που φτασαμε ΑΣ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ Κ. ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΕΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ Ή ΑΝΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΤΡΑ: ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΙΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ; ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΔΕ; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ρε το κυρια λυτρα γυριζει στα γραφεια ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. αυτοι σβησανε δε το εμαθες ακομα και μαζι με αυτους και εσυ. πηγαινε να χτυπησεις και λιγο την καρτα σου απο το δημοσιο που αραχνιασε και ασε το δημο για αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. TO ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΓΙΖΗΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ.. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΙΤΑΙ , ΑΝ ΩΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ,,,,,,,ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 1ΟΝ ΗΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ 2ΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΙ. ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΡΙΑ,ΣΟΦΙΑ,ΝΙΚΟΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ Beyonce,Shakira,Madona κτλ.]
    ΚΡΥΩΣΑΝ,ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΖ ΜΑΣΚΕΣ....
    Γ.ΓΚΟΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟΙ , ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ.ΒΓΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ .ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. «Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιοδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών τη θέτει αμέσως στο αρχείο».
    ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΕ...
    EGEO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο