Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αμβρακικός Κόλπος: Νέο «χτύπημα» λιμενικών της Αμφιλοχίας στην παράνομη αλιεία (φωτο)


Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στον Αμβρακικό Κόλπο από το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας....

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του Λιμεναρχείου Πρέβεζας και του Α’ Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τα στελέχη της ασφάλειας του Λιμενικού Αμφιλοχίας, επιχείρηση, πρωινές ώρες της Κυριακής 19 Μαΐου 2024 στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, οι λιμενικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και σε συνεργασία με υπαλλήλους του Σώματος Φύλαξης Φύσης του ΟΦΥΠΕΚΑ εντόπισαν σε πολύ μικρό βάθος πλησίον της ακτής ογδόντα (80) παράνομες ιχθυοπαγίδες.


Παράλληλα προχώρησαν στην περισυλλογή και κατάσχεση των μη επιτρεπόμενων αλιευτικών εργαλείων, ενώ τα αλιεύματα επαναποντίστηκαν ζωντανά στη Θάλασσα.

Δείτε φωτογραφίες:









karvasaras.

2 σχόλια:

  1. Για την παραμονή αλιεία των πετροσωλήνων(δάκτυλοι) ,που έχουν καταστρέψει όλη την περιοχή.. τίποτα... ούτε λόγος...και ξέρουμε όλοι ποιοί είναι...και από πού είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την παράνομη αλιεία οστρακοειδων και δη δακτύλων (πετροσωλήνων) ουδείς "καίγεται"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο