Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Υπό ίδρυση ο Σύλλογος Γυναικών ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Ξηρομέρου!!

Διαβάστε την ανακοίνωση απο τη σελίδα: Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας...

ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

          Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών του χωριού μας, με διάθεση για εθελοντική προσφορά στην κοινωνία του χωριού και στη γενικότερη περιοχή, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία για την ίδρυση Συλλόγου Γυναικών.
     Για το σκοπό αυτό καλούν όλες τις γυναίκες του χωριού μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, σε κοινή συνάντηση την Κυριακή 16/02/20 στο Δημητρούκειο δημοτικό σχολείο και ώρα 12.30 μμ για να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις της ίδρυσης και εν συνεχεία η σύνταξη του καταστατικού.

Πρωτοβουλία Γυναικών Βασιλοπούλου

7 σχόλια:

  1. Η συλλογική δράση αναβαθμίζει την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει γυναίκες στο Βασιλόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
    Το αίσθημα πρωτοβουλίας αναφέρεται στην ικανότητα ενός ατόμου να μετατρέπει τις ιδέες του σε δράση. Περιλαμβάνει τη δημιουργικότητα καθώς και την ικανότητα σχεδιασμού για την αξιοποίηση των ευκαιριών.
    Για να μετατρέψουμε τις ιδέες μας σε δράση χρειάζεται να έχουμε αναπτυγμένο το αίσθημα της πρωτοβουλίας και να μπορούμε να σχεδιάσουμε τα βήματά μας ώστε να οδηγηθούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Το να μπορούμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και να συμβάλλουμε με ιδέες ως μέλη μιας ομάδας, το να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται είναι περιπτώσεις που προϋποθέτουν τη συγκεκριμένη δεξιότητα την οποια εσεις εχετε.
    Καλη επιτυχια
    ΗΛΙΑΣ Α ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνο μην πατάς σε δύο βάρκες ωραίες οι πρωτοβουλίες σου για το χωριό αλλά μην μπερδεύεις τους συλλόγους με την κοινότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ακροβάτες πατάνε σε ένα τεντωμένο σχοινί και δέν πέφτουν στο γκρεμό,
    ίναι ακροβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο