Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες

των υπηρεσιών Καθαριότητας, Υδρεύσεως και Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξηρομέρου!!
ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

                 Με μία σημαντική του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, με την στήριξη και τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, προχώρησε στην καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Υδρεύσεως και Τεχνικών Υπηρεσιών (άρθρο 36 παρ. 3 Ν. 3584/07).............



          Σκοπός της σημαντικής αυτής απόφασης, είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Δήμος Ξηρομέρου σε θέματα καθημερινότητας (ύδρευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού), που προκύπτουν και ειδικά μετά από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες στους προαναφερόμενους τομείς και να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που κάθε φορά παρουσιάζονται.
           Η εξαίρεση από την πενθήμερη εργασία, προβλέπει όλες τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την μισθοδοσία και τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων του Δήμου.

Δείτε  εδώ  το επίσημο έγγραφο.


18 σχόλια:

  1. Με το βλεμα στο μελλον αυτο το πραγμα θα γινει κανονικος δημος που δεν θα αδικει τους δημοτες του οπως σημερα
    Καποιοι θα μεινουν στο παρελθον που βουλιαξε τον δημο και την χωρα με σκοπιμα παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλέπονται απεργίες από τους κηφήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορείτε να οργανώσετε τους υπαλλήλους να δουλεύουν 8 ώρες και θέλετε και δώδεκα ο χειριστής του τρακτέρ καταστροφέα ξεκινάει στις 9 το πρωί και σταματάει 11 το πρωί αυτό θα πει δημόσιος υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία τώρα το Δημαρχείο θα ανοίγει στις 8:30 και θα κλείνει στις 2. Τι δεν είναι 12ωρο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θεωρω οτι πειραξε το πενθημερο εργασιας κ το 6ωρο γι αυτο το χαος που εχει προκληθει στον δημο.φταιει καθαρα η ασυνενοησια κ η ασυνειδησια που ειχαν οι εργαζομενοι και οι διαχειριστες του δημου.οσες ωρες εργασιας κ να αποφανθουν..οταν ο αλλος δεν εχει ορεξη για δουλεια κ δεν ακουει τα προβληματα του τοπου..ποσο μαλλον να τα διορθωσει.. δεν γινεται τιποτα.μωρε βαλτον εσυ 24ωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτή την χώρα που ζούμε είναι κοινή συνήθεια των τελευταίων δεκαετιών να ψηφίζονται νόμοι και να μην εφαρμόζονται,να ανακοινώνονται διάφορα και στην ουσία να μην γίνεται τίποτα. Πρίν μερικές μέρες διάβασα ότι άρχισαν να κόβουν τις παράνομες συνδέσεις νερού. Σαν "βλάκας" το πίστεψα και το επικρατούσα. Στο χωριό δεν ακούγεται τίποτα. Ο δήμος δεν έβγαλε μια ανακοίνωση, όχι τύπου κουτσομπολιού, αλλά ότι βρέθηκαν τόσες παράνομες συνδέσεις, επιβλήθηκαν τόσα πρόστιμα και ότι συνεχίζονται. Η MYTIKAS PRESS που ήταν λαληστατη βουβαθηκε. Καλύτερα θα ήταν πρώτα να κάνουμε έργα και μετά να τα ανακοινώνουμε. Προφανώς βιάστικα να επαινέσω ξεχνώντας σε ποια χώρα ζω και πολύ περισσότερο ότι ζω σε ένα χωριό το οποίο αδιαφορεί παντελώς για την τύχη του και λατρεύει τα ψίχουλα που του προσφέρει ο εκάστοτε επιτήδειος.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπομονή και το καλοκαίρι δεν αργεί ,για να δούμε το παρόν να μας προσφέρει σκηνές απείρου κάλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ίδιο επιχειρήθηκε να γίνει και από την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά κάποιος έβαζε τρικλοποδιές και δεν το υλοποιούσε.Αυτή τη στιγμή εξαργυρώνει τις υπηρεσίες του στην καινούρια δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί δεν δουλεύουν οχτάωρο θα δουλέψουν δωδεκάωρο;Από ποιον πλανήτη ήρθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Αλήθεια πίστεψε κανείς ότι θα κόψουν τις παράνομες παροχές ή αυτές με τους απλήρωτους λογαρισμούς χιλιάδων ευρώ; Στο ίδιο έργο θεατές. Τα κορόιδα θα συνεχίσουν να πληρώνουν νερό που δεν πίνεται και οι μάγκες θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στο ξαναπώ γιατί συνεχίζεις.... Άμα δεν σου κάνει το νερό κόψε την παροχή σου και βρες τρόπο να προμηθευτείς το σπίτι σου με νερό..... Αλλά προφανώς ανήκεις σε αυτός που χρωστάνε γερά και γράφεις και μαγκιές.....

      Διαγραφή
  11. Συντομα θα μαθετε τι εχουν κανει με λεπτομερειες και τοτε θα τρεχετε για συμπαρασταση στους πελατες σας
    Μην βιαζεστε γαλουνακια.
    Δεν ειναι χαραμοφαηδες ολοι οπως νομιζετε
    Ολα στην ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί παροχές να να κόψουν; Αυτοί που που διοικούν τον δήμο τις κάνουν κουμάντο.Μαπα θά μας βγεί το καρπούζι,από έξω ωραίο μέσα κολοκύθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χορτάσαμε ομελετες Μην σπάτε αλλά αυγά .Μπεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παροχές και κακοπληρωτες τέλος επικράτησε για άλλη μία φορά ο λαϊκισμός.Πρωτο 6μηνο χωρίς διάθεση να βάλουν σειρά στα κακώς κείμενα μικρές οι διαφορές με Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Φίλε 7.54 βιάζεσαι πολύ. Προφανώς και δεν είμαι γαλουνάκι ούτε θα μπορούσα να ήμουνα. Απλά θα περιμένω να δώ έστω και χωρίς λεπτομέρειες τι μέτρα θα λάβουν για τους μπαταχτζήδες, πριν αυξήσουν το νερό όπως ακούγεται γιατί οι άλλοι που πέρασαν κοροιδευαν το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και εγώ θα στο ξαναπώ γιατί είσαι αμετανόητος. Θα περιμένω να δώ τι μέτρα θα λάβουν για τους μπαταχτζήδες. Κατά τα λοιπά σε διαβεβαιώ ότι δεν οφείλω ούτε ένα λεπτό για νερό που δεν πίνεται γι αυτό και διαμαρτύρομαι. Τέλος η συζήτηση μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι άμα δεν έχεις επιχειρήματα και έχεις μόνο τη λύπη που έφυγε ο σηγχωρεμενος ο ηγέτης σου δεεν μπορείς να κάνεις διάλογο.... Προφανώς είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ.... ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΈΩ ΆΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΌ ΤΟ ΝΕΡΌ ΚΌΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΆΛΛΟ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΌ.... ΤΊΜΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΊΑ... ΟΎΤΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΎΤΕ ΣΧΟΛΙΑΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ....

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο