Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Στράτος Aποστολάκης: ο Παναιτωλικός να προσέξει τα ντόπια παιδιά

Από τις ενδιαφέρουσες στιγμές της χθεσινής εκδήλωσης στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ,για τα εγκαίνια της έκθεσης στο αθλητικό μουσείο ,ήταν τα λόγια του Στράτου Αποστολάκη. Αλλά και πως τα σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης.
Ο σπουδαίος παλαίμαχος Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής και προπονητής Στράτος Αποστολάκης επισήμανε την ανάγκη ο Παναιτωλικός να προωθήσει τους ντόπιους παίκτες....
Για την ακρίβεια τα λόγια του ήταν: «Θέλω να πω το εξής: όταν ο Παναιτωλικός ήταν στα κάτω του, εμείς προσπαθούσαμε και εγώ προσωπικά να ανεβάζω το όνομα της ομάδας και ταυτόχρονα το όνομα της πόλης. Νομίζω ότι τώρα ο Παναιτωλικός αυτό δεν το έχει τόσο ανάγκη. Όμως το έχουν ανάγκη τα παιδιά. Ομάδα η οποία δεν έχει παιδιά από την πόλη της, από τον τόπο της, νομίζω ότι είναι καταδικασμένη -και το λέω τώρα που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά- σε αποτυχία. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Λάρισας έφτιαξε ένα πανέμορφο γήπεδο αλλά έκανε το λάθος και είχε ποδοσφαιριστές που κανείς τους δεν ήταν απ’ τη Λάρισα. Δεν είχε τη “μαγιά”. Η ομάδα αυτή τώρα είναι στη Γ’ Eθνική. Αυτό απεύχομαι να συμβεί σε εμάς. Τώρα ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα εύρωστη, υγιής αλλά για εμένα έχει μια αδυναμία. Και πρέπει να προσέξει τα παιδιά από τον τόπο αυτό“.
O διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης μιλώντας αργότερα και επανέφερε την πρόταση δημιουργία ενός μουσείο για τον Παναιτωλικό στον χώρο του γηπέδου. Αναφορικά με όσα επισήμανε ο Στράτος Αποστολάκης ανέφερε ο Μάκης Μπελεβώνης: «Είναι μια προσπάθεια που και εμείς θέλαμε να έχει επιτυχία. Μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την πρώτη χρονιά της διοίκησης Κωστούλα, να κάνουμε αυτό που δε γινότανε χρόνια στον Παναιτωλικό: να οργανώσουμε τα τμήματα υποδομών. Αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός είναι από τις λίγες ομάδες που έχει τόσο καλά οργανωμένα τμήματα υποδομών στην Ελλάδα και από τα οποία έχουν μπει αρκετά παιδιά στο ρόστερ της ομάδας, παιδιά από τα «σπλάχνα» του Παναιτωλικού. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες μας έβγαλαν μακριά από αυτό το δρόμο». Και απαντώντας στο σχόλιο του Σ. Αποστολάκη, είπε: «Έχεις δίκιο .Ομάδες που δεν θα έχουν στα επόμενα χρόνια στο ρόστερ τους παιδιά από τα τμήματα υποδομών, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν».

dfhdjfdj


agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο