Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αγρίνιο: H μπόρα έφερε προβλήματα και διακοπές ρεύματος


                 Η σημερινή πρωινή καταιγίδα που κατά διαστήματα συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους προκάλεσε μικροπροβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. 
       Σημαντικότερη η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές λόγω του ότι  υποσταθμοί της ΔΕΗ τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Για παράδειγμα χωρίς ρεύμα είναι μεγάλο τμήμα της πόλης και η περιοχή άνω του πάρκου  (από πτώση δένδρων πάνω σε καλώδια) καθώς και η βόρεια Τριχωνίδα και άλλες περιοχές.....



        Πτώσεις δένδρων καταγράφονται σε πολλά σημεία εντός της πόλης του Αγρινίου αλλά και σε περιοχές όπως τα Αμπάρια Παναιτωλίου, στο ύψος της Κεραμοποιίας Καστίκη και αλλού. Υπάρχουν κλήσεις και για άντληση υδάτων από την Πυροσβεστική  όπως στο 2ο ΓΕΛ Αγρινίου.


        Οι διακοπές ρεύματος που παρατηρήθηκαν σε διάφορες περιοχές από την πρωινή ισχυρή καταιγίδα σε πολλές περιπτώσεις ήταν αποτέλεσμα πτώσης δέντρων στο Αγρίνιο.       
        Στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και συγκεκριμένα στη νησίδα του δρόμου προς την Τριχωνίδα, κόπηκε ένα μέρος από ένα νεαρό πλατάνι από τα φαινόμενα και χρειάστηκε να πάει συνεργείο της πυροσβεστικής για να το μεταφέρει απέναντι. 
       Επίσης στο κηποθέατρο του Πάρκου μεγάλα κλαδιά από δέντρα έπεσαν πάνω στον υποσταθμό που υπάρχει εκεί και συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε ο ρεύμα για να αποκαταστήσει τη ζημιά καθώς είχαν πλέξει και κλαδιά με καλώδια της ΔΕΗ.
        Το ΕΠΑΛ Αγρινίου ήταν το θύμα της πρωινής νεροποντής στο Αγρίνιο καθώς αρκετά νερά μπήκαν στο κτήριο και έκανα μικρές κατά τόπους λίμνες. Το προσωπικό αλλά και καθηγητές με μαθητές πήραν σκούπες και άρχισαν να απομακρύνουν τα νερά αντιμετωπίζοντας μάλλον με χιούμορ το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο