Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρία από τον Ηρακλή Αστακού για την διαιτησία


            Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Αστακού για τις τρείς συνεχόμενες αρνητικές διαιτησίες στα παιχνίδια της και επισημαίνει: «Αλήθεια, μήπως ο Αστακός πέφτει λίγο μακριά για τους εν λόγω κυρίους;»…..
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Κύριοι το ποτήρι ξεχείλισε…. 
    Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της και έγιναν λάθη εις βάρος της ομάδας μας.
       Ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Αετό Σταμνάς ο κύριος Διώτης κι ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 δεν είδε πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα Αετού Σταμνάς κάτι το οποίο είδε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο......



     Συνεχίζοντας στο δεύτερο αγώνα με την ομάδα ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινούργιου ο διαιτητής Λιόνας είδε πέναλτι σε καθαρή προβολή του Γιάννη Γκάτση κι ενώ έδιωξε τη μπάλα με κανονικό τρόπο.
      Σε αναφορά στην συγκεκριμένη φάση του βοηθού του κυρίου Δημαρά πως δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό στη φάση, έγινε η αιτία για την οποία τιμωρήθηκε ο βοηθός επειδή είπε την αλήθεια.

       Ερχόμαστε τώρα στο τρίτο παιχνίδι με τον Προμηθέα Γαβρολίμνης όπου ο διαιτητής Διώτης σε αμφισβητούμενη φάση δίνει πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και πέντε λεπτά μετά το πέναλτι σφυρίζει δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι σε καθαρή προβολή κι ενώ η μπάλα είχε βγει κόρνερ , κάνοντας όλον τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο να γελάει μαζί του.
      Αλήθεια κύριε Διώτη από τη στιγμή που ο τερματοφύλακας ήταν ο τελευταίος παίχτης που υποτίθεται ανέτρεψε τον επιτιθέμενο και δώσατε το πέναλτι, γιατί δεν του δώσατε αποβολή;
       Κι εν συνεχεία στη δεύτερη περίπτωση κι ενώ ο Μητσάνης ήταν ο τελευταίος παίχτης που υποτίθεται ανέτρεψε τον αντίπαλο στην μικρή περιοχή, γιατί δεν τον αποβάλατε επίσης;
       Μήπως δεν είσασταν σίγουρος για τις προηγούμενες αποφάσεις σας και είχατε τύψεις για κάτι;

      Κύριοι, δεν ζητάμε την εύνοιά κανενός, ούτε την έχουμε ζητήσει ποτέ αλλά σύμπτωση που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά παύει να είναι σύμπτωση.
Υ.Γ.: Αλήθεια, μήπως ο Αστακός πέφτει λίγο μακριά για τους εν λόγω κυρίους;


Το Δ.Σ. του Π.Α.Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Πειτέ και για το πεναλτυ που σας έδωσε στο παιχνίδι με την Δόξα Πεναλτάρα ε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο